Sincer este cel mai bun:X il folosesc de ceva vreme, de cand a aparut release cantidate, A DEPASIT FIREFOX DECI ESTE SI DOVEDITA CHESTIA ASTA, SI ESTE PE APROAPE SA INTREACA GOOGLE CHROME, sincer eu recomand doar ie 9 pentru cei care are aceste sisteme de operare, mozzila depasit! marea surpriza vine din partea Microsoft:X
Ma milom, eu m-am grabit scriind mozilla cuvant pe ENGLEZA DE ASTFEL iar tu nici macar nu stii sa scrii pe romana apropo ci apropos. aicia nu esti sa comentezii la altii, sa te c*** pe chromu tau, si aicia esti sa raspunzi la intrebari. stupid!
Andrei, nu.
Pana si exprimarea "deci este si dovedita chestia asta" arata ca nu trebuie avuta prea mare incredere in tine.
IE9 e un pas imens facut fata de IE8. Varianta de 64 de biti e mai slaba ca cea de 32, care se apropie ca performante de Chrome si FF [a propos, dinte astea Chrome-ul "sufera" cea mai mare crestere a cotei de piata]. Adica in sfarsit MS au facut un browser decent, care sa poata fi folosit cu incredere si fara penalitati de prostie pe net. Spre deosebire de celelalte, are si avantajul integrarii mai bune in OS, care este...tot al MS-ului.
Cam atat.
A propos, Andrei, se scrie Mozilla, iar topul utilizarii browserelor este IE ~44%, FF 30%, Chrome 14%. Sa vedem cand lanseaza si Google sistemul lor de operare cum se va comporta Chrome.
Nu sunt deloc fan al Chrome-ului dar are cea mai mare crestere de cand sunt atent pe la piata.
GEORGEL2012 întreabă:
vlad423 întreabă: