| AlexDorinel a întrebat:

Ce părere aveți despre Ion Iliescu?

57 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O să-ți spun când moare. Adică niciodată.

| Imacerealkiller a răspuns:

" Se credea că îl cunoștea pe Mihail Gorbaciov, cu toate că atât Ion Iliescu cât și Gorbaciov au negat în repetate rânduri acest lucru"
-mi se pare un om destul de drept si care a ajutat la revolutie. Totodata el era caracterizat de popor ca un om mincinos si"pervers".

| alina2k18 a răspuns:

Sefu' vietii melewinking

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Ce parere sa am... mai mult ca sigur crap eu inaintea lui

| UnchiulRamiz a răspuns:

Eu zic ca e implicat in asasinatul Ceausestilor. Cum a putut alege poporul de 2 sau 3 ori presedinte asa om, nu stiu.

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns:

Un criminal nenorocit. Nemernicii astia care il pupati in fund ati face bine sa va ginditi oleaca la mineriade, la modul in care s-a purtat cu Regele, la cum puteam sa facem unirea cu R. Moldova si nu am facut-o din cauza lui, apoi sa va scuipati in ochi si sa va trageti trei palme.

| CiprianCampionu2000 a răspuns:

Singurele moaste in viata.

| Meme10Meme a răspuns:

E nemuritor

| Meme10Meme a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Stai ca vreau si eu sa ma cert nitica cu el rolling on the floor

| Meme10Meme a răspuns (pentru Harfagre):

Hai ca te-am deblocat ca eram tentat sa ma cert cu tine. Ce a facut Iliescu te intrebi?
Hai s-o luam cu inceputul:
Iliescu a fost comunist de cand se stia [si tacsu era comunist].
De asemenea,el a fost scolit la Moscova.
Odata cu venirea revolutiei [unde au fost implicatii rusesti,sa fim seriosi,desi poporul isi dorea o schimbare] el a reusit sa prosteasca lumea ca sa confiste revolutia.
Stim bine ce s-a intamplat,ceausestii au fost impuscati dupa o simulare de proces.
Dupa,Iliescu [si altii] au inceput sa vanda tot. Au vandut fabricile,firmele si au inceput sa ne bage in datorii.
De mineriade nici nu mai zic.
Dupa,el a inceput vanzarea flotei.
Asta a facut nenorocitul. Daca o sa ma contrazici zicandu-mi ca sunt neomarxist,te rog sa te uiti putin in jurul tau. Ce vezi? Ce a ajuns tara asta?
Apropo, tarile baltice care desi au fost in URSS sunt in spatiul schengen, noi nu suntem. Ceuasescu practic ne-a lasat tot pe tava. Tara era deja industrializata si nu mai aveam datorii. Daca Iliescu si alde Roman [si cine o mai fost] guvernau bine, eram cea mai puternica economie din est [dupa Rusia].
Inainte sa-mi zici ca sunt neomarxist, stii macar care este religia lui Iliescu?

| Meme10Meme a răspuns:

P=la lui o fi plina de riduri

Zic ca aia nu ne primesc ca cica suntem corupti. Ma rog, avem politicieni corupti. Asta e tot vina FSN-ului ca a furat milioane de euro. Ma rog, n-am auzit sa fi facut Iliescu un act de coruptie dar poate fi considerat complice.

N-avea cum sa revina Ceausescu

Asta da, dar n-avea nicio sansa sa ajunga la putere din nou. Si asta nu justifica proasta guvernare postdecembrista.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Harfagre):

Vad ca insisti sa te injur. Nope. Multa sanatate si caldura iti doresc!

| Violleta2022 a răspuns:

Ca-i un mos de 91 de ani, care isi traieste viata de la o zi la alta.
Ce a fost, nu mai are importanta!

| romeo78 a răspuns:

Ținând cont că ai 16 ani, peste 50 de ani vei afla multe lucruri neștiute sau ținute la top secret.
Până atunci, zvonuri, bârfe, faptele celor care au trăit atunci pot spune ceva.
Au fost studenți la Moscova în același timp Iliescu și Gorbaciov.
În rest, deja au apărut documentele din arhivele austriece privind amestecul austro-ungar în "răscoala" de la 1907.
Posibil ca să afli la bătrânețe că păpușarii revoltei din decembrie 1989 erau ceea ce tovarășul Nicolae Ceaușescu, în ultimul discurs televizat, i-a numit "agenturili străine".
Oricum, foarte greu se va afla, măcar o parte din adevăr!

| CodrutElian1990 a răspuns:

O persoana oscilanta, care totusi a semnalizat la stanga si a luat-o la dreapta.
Politologii spun ca daca nu ar fi fost Iliescu la conducere, in Romania se putea ajunge la razboi civil. A stiut ca, in acele vremuri tulburi, sa tina echilibrul. Nu ma criticati, ca n-am zis-o eu.