Cum sa se nasca copilul bisexual? Vrei sa spui cu organe genitale necomforme sexului sau incerte. Asta se numeste intersex. Sunt cazuri rare. Bisexual insemna ca e atras de persoane de ambele sexe, asta nu se poate determina la nastere. Deocamdata persoanele necasatorite pot infia copii, asta ii cuprinde si pe homosexuali. Asta se face de mult timp, si nu s-a observat ca acesti copii sunt invatati in vreun fel sa devina homosexuali. Dar copiii de la casa de copii, da, se abuzeaza intre ei si pot deveni homosexuali.
Intrebarea asta e mult mai complexa si nu poate fi dezbatuta atat de usor.
Toata nebunia asta woke e foarte periculoasa pentru ca creeaza tot felul de aberatii. Parerea mea este ca odata ce promovezi constant treaba asta nu faci decat sa le dai idei celor slabi de inger. Daca acum ceva timp se susținea ca homosexualitatea e ceva cu care te nasti, acum e o chestie pe care o incerci ca si sexul la 16 ani.
Si ai zice ca nu e o problema, dar cred ca cele 194492 de spectre de gen sau cum dracu le zice te-ar putea contrazice.
Mai mult, unii se identifica ca fiind caini. Altii ca femei si vor sa se duca in toaletele femeilor. Si asa mai departe.
Exista copii de 16-17 ani care au crize existențiale si nu stiu cine sunt sau vor sa fie. Si daca acum 10 ani isi lăsau breton, se vopseau brunet si se dadeau cu fard negru pe la ochi, acum vor sa isi faca operatii de sex.
E imposibil sa nu vezi problema aici.
Pe de alta parte, nu vad de ce ai interzice oamenilor sa latre prin parc, daca asta vor. Si totodata, discutia legata de adoptia copiilor e iar foarte complexa. Ca majoritatea copiilor traiesc in conditii mizere si sunt molestati prin centre de plasament. Cea mai mica problema a lor ar fi sa fie adoptati de 2 homosexuali, care au o relatie solida si functionala.
Deci cum ziceam, e un subiect mult mai complex decat pare la prima vedere.