| lory2lory a întrebat:

Ce parere aveti despre o directoare care sanctioneaza abuziv un anumit cadru didactic doar pentru ca un coleg de catedra nu-l poate suferi pe post langa el?

Profesorul sanctionat este un cadru didactic la locul lui,serios si muncitor si nu in ultimul rand,cu foarte mult bun simt ceea ce directoarea respectiva neaga si incearca sa-i strice imaginea scotandu-l,dimpotriva, "iresponsabil,neserios si dificil in privinta colaborarii cu colegii de catedra". Spre exemplu, a vrut sa-l sanctioneze pentru ca si-a luat concediu medical cand au inceput probele de bac desi acesta chiar avea probleme medicale si venise cu hartia de la medic.

Răspuns Câştigător
| CryShiAtat a răspuns:

Atunci mi se pare că acea directoare este o persoană neserioasă din punct de vedere profesional deoarece aceasta implică viaţa personală cu munca.
Sper că te-am ajutat! happy

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca este asa nu este in regula. Cel sanctionat poate contesta sanctiunea.

| mihai69 a răspuns:

N-am absolut nicio părere. Există căi de atac ale deciziilor administrative. Proful „la locul lui" le-a epuizat pe toate? Se poate merge mai departe, la Inspectoratul școlar teritorial și de asemenea la ITM.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

Si la Inspectorat ce se rezolva? Ca doar cei de acolo au numit-o pe directoare si este omul lor in acea scoala.Voi inca nu observati ca Inspectoratele scolare sunt niste institutii pline de paraziti care primesc spagi dupa spagi de la profesorii care nu sunt capabili sa treaca un concurs? Ce sa ceri de la asemenea institutii? Teoretic, da, ar trebui sa fie solutii pr sanctionarea acelei directoare.Dar nu se va face nimic! Va fi scos profesorul "in neregula", pentru ca "nu are spate", spre deosebire de directoarea scolii.Nu am inteles de ce ai pus intre ghilimele "profesorul la locul lui". Este vorba de un profesor exemplar, scos de cele doua madame drept "o problema a invatamantului"! Daca poti sa-ti imaginezi cat de mizerabile pot fi!

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inspectoratul ăla are alt Inspectorat ierarhic superior.
later:
„Nu am inteles de ce ai pus intre ghilimele "profesorul la locul lui""
===
Dacă nu știi, e cam grav. Citind paragraful de mai sus, crezi că poți să înțelegi?
Dacă nu, nu-i bai - explic și în cuvinte: când se include în text un citat, acesta se pune între ghilimele. Citatul era luat din întrebarea ta. („la locul lui").