La modul general am o parere proasta despre intregul Parlament, vazand ce se intampla si ce legi proaste sau inutile voteaza uneori.
Sigur ca nu cred ca toti parlamentarii sunt la fel, probabil sunt si unii buni dar se pierd printre ceilalti, cei care isi urmeaza doar interese personale sau de partid, asa cum si-au votat indemnizatii (nu salarii) mari, pensii speciale si altele.
O luna de zile ar fi prea putin cu acea indemnizatie mica dar ar putea sa aiba una mai mica decat in prezent.
O idee stupida, pentru ca majoritatea nu traiesc din salariu, deci irelevant. Ce parere am, majoritatea sunt niste jeguri, iar aia de treaba degeaba au idei si muncesc, ca nu au cu cine sa le implementeze.
Să facă domle ceva pentru țara asta, nu să rupă pl aiurea prin parlament. Că asta fac toți toată ziua, cafeluța, gagicuțe, nu degeaba se zice că în parlament se găsesc cele mai frumoase femei, da nu asta-i problema.
Să vadă și ei cum este să trăiești pe un salariu de nimic, abia să te descurci cu banii de pe o zi pe alta, să-ți smulgi părul din cap de nervi, că nu știi ce să mai faci, de unde să te mai împrumuți, câte credite să mai iei de la bancă etc.
Să trăiască în rând cu lumea, să nu mai aibă slugi, asta vreau.
Da până nu se ajunge să le dea oamenii cu sapa-n cap, nu se rezolvă treburile.
Ăștia-s nebuni la cap, scumpesc ca prostalăi prețurile la carburant. Și așa avem motorină de proastă calitate, strici motorul, e pusă în pericol viața șoferilor. Trebuie bătut cu pumnul în masă și zis că NU SE MAI POATE TRĂI AȘA
Cum au fost votați, așa au să fie dați jos.
Nu prin moțiuni, demisii, etc. Direct pe ei.
Prea repede, oricit de incet ai face-o. Iar unii, probabil maxim 15-20% dintre ei, ar fi utili pentru urmatorul parlament.
Doar o luna de zile? Si cu 2000 de lei? Cam multicel, avand in vedere ca sunt persoane care trag 12 ore / zi si weekend-urile ca sa ajunga la 2000 lei.
Este corupție și în alte țări. Dar la noi situația devine din ce în ce mai gravă și dacă noi populația țării nu luăm măsuri din timp, o să facă ce vor cu noi.
Chiar vreți să se ajungă din nou ca pe timpul lui Ceaușescu? Să se reintroducă cartelele (raționalizarea consumului), să ne interzică anumite drepturi? Eu cred că nu.
Nu e bine sa injuri.pr.sire-ul acesta parlamentari sau partide politice.
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni."