anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre partidul polotic AUR?

38 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Merita o șansă, nu mereu numai PNL, PSD, UDMR etc
Eu i-am votat și nu îmi pasă ce spune lumea.

| Simpatic a răspuns:

Niste gunoaie care nu au ce cauta in Parlamentul romaniei nici UDMR nu ar trebui sa fie acolo! ungurii care nu au ce cauta la mine in parlament dar iata ca se poate. Apropo noi avem in Ungaria in Parlament partid romanesc? ca sunt si in Ungaria cetateni romani!
daca as avea o putere mare ar disparea tot ce nu-i roman din tara meawinking

| RAY a răspuns:

Acum 58 minute | suntserios a răspuns (pentru Feri5):
Lool, ce coloana vertebrala poate avea o adunatura de oameni care primesc bani de la rusi pentru a destabiliza politic un sistem?

Eu nu înțeleg poporul asta rus, singuri ti au destrămat uniunea lor iar acum plătesc pe uni sa le aducă înapoi la comunism asta după ce la ei e interzis comunism, cel mai tampit popor din istoria lumi, fara americani erau stersi de pe pamant

suntserios
| suntserios a răspuns:

Partid?
adunatura aia de rusofili?

| Wr3nch a răspuns:

Extremisti care se ascund sub fumul nationalismului sustinuti de pampalai.

| Frank51 a răspuns:

Nu mă pronunț. Ce știm sigur este că va depăși PNL în sondaje la un moment dat.

| gabicoo a răspuns:

"polotic"?
Mai degrabă " pulitic"!
winking

| Lukasssz a răspuns:

Toti membri ar trebui internati la nebuni!

Răspuns utilizator avertizat
| Legion7X a răspuns:

Nu stiu, ce să zic. Poate o fi bun Aur. Pnl, psd, România este lămurita. Sau pe Becali, dacă candidează.

Trebuie încercați și alți până la urmă.

| goguPatent a răspuns:

Cea mai mare mizerie care a existat in Parlament.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai de capu lor, mafioti dezorganizati momentan

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Haha

| chuckmanson a răspuns:

Partidul ăsta ar trebui interzis și toți membrii lui ar trebui băgați în pușcărie pentru asociere cu o organizație fascistă. E de speriat faptul că un asemenea partid există, cu atât mai mult că e popular. E semn clar de cât de lipsit de omenie este poporul român și că nu învăță din istorie.

| Dragosdoar a răspuns:

O sa spun ceva, chiar daca nu are legatura cu subictul. Din cate am observat si analizat eu cuvintele tuturor, atat cei vaccinati, cat si cei navaccinati au acelasi caracter mizerabil de superioritate. Exista oameni In ambele tabere care arunca cu jigniri si dispret asupra ''opozantilor''

| chuckmanson a răspuns (pentru Dragosdoar):

Asta este irelevant, un partid care face propagandă agresivă împotriva sănătății poporului nu are niciun drept să existe! Și tu clar nu ai niciun argument prin care să îi aperi! Dar la ce să mă aștept de la un suport aur și anti-vaxxer? Voi sunteți atât de imbecili că nu puteți că nu puteți fi numiți ființe umane!

| Dragosdoar a răspuns (pentru chuckmanson):

Ba are relevanța, felul în care vorbești îți descriu personalitatea, iar cuvintele care îti ies pe gură te fac mai ființă umană decât orice vaxin anti -covid 19 pe care ti l-ai face tu. Ai mei sunt vacxinati amândoi, și mai tot restul rudelor, așa ca îti poți da seama cât de mult i-am influentat pe cei din jur cu caracterul meu "antivaccinist" care se manifestă doar prin faptul ca refuz sa ma vaccinez si nimic mai mult decât atât.
Spuneti ca AUR sunt extremisti si fac propagandă agresivă anti vaccinistă? Eu văd mult extremism si agresivitate la voi prin faptul ca le denigrati dreptul de a coexista alaturi de celelalte partide în parlament dat de votul publicului (mic ce-i drept ).

| Feri5 a răspuns:

O părere foarte bună! Sunt singurii care au mai rămas încă cinstiți. Ceilalți fură de rup și nu le pasă de România. Consider că AUR sunt niște oameni cu coloană vertebrală. Toți ceilalți care au dat răspunsuri contra sunt niște PSD-iști sau PNL-iști.

| suntserios a răspuns (pentru Feri5):

Lool, ce coloana vertebrala poate avea o adunatura de oameni care primesc bani de la rusi pentru a destabiliza politic un sistem?

| Feri5 a răspuns (pentru suntserios):

Măcar ține cu poporul, nu ca ăia din PNL!

Pnl nu tine cu poporul, nici psd. Dar sa spui ca Aur tine cu poporul inseamna ca nu intelegi ce se intampla in jurul tau.

Cu poate o gasca extremista, antisemita, misogina si antistiinta sa tina cu un popor care dorește o directie vest europeana?

Eu chiar văd ce se întâmplă în jurul meu. Sunt oameni care mor de foame, de frig. Sunt oameni care mor prin spitale din cauză că nu există tratamentele necesare și nici o infrastructură cum trebuie. Din ce a promis PNL când a venit la putere, ce s-a realizat până acum? Nimic! Ăștia nu mai știu cum să facă să introducă certificatul obligatoriu, care este foarte prost gândit, în timp ce în spitale se moare pe capete. Bănuiesc că știi cazul studentei de la medicină, care a murit din cauză că medicii i-au pus un diagnostic greșit. Și, dacă te uiți să vezi cum merge cu școala, ce observi? Crezi că la PNL-iști le pasă că au pierdut copiii? Și uite cum Cîmpeanu se gândește, dar în același timp se și răzgândește și nu e capabil să ia o decizie corectă. Asta numești tu oameni buni? Eu știu că tu ai un job foarte bun, că ești expert în IT și că stai acasă să lucrezi, la căldurică, în patul tău, însă ar trebui să te gândești și la viața celor care mor de foame și de frig.

| Holiday a răspuns (pentru Feri5):

"Măcar ține cu poporul,"

Doar fraierii cred asta. De altfel in integralitate lui mesajul AUR este dedicat fraierilor care pun botul la astfel de populisme. De fapt e un partid care obtine voturi strict din imbecilitatea alegatorilor.

Tu vorbesti de spitale si sistemul medical si vrei sa votezib aur care au sarit la pripriu la bataie la medici, care au combatut cu toate fortele masurile sanitare si campania de vaccinare?

Din imbecilitatile facute de ei asta ai inteles tu, ca Aur va salva sistemul medical?

| Czechoslovakia a răspuns (pentru Feri5):

Sunt curios doar, esti d-ala de sta la coada vacutei si vrea sa discute in mod liber si deliberat despre politica?

Campania de vaccinare? Altă trăsnaie. Cu ce ajută vaccinul în oprirea virusului? Vaccinat sau nevaccinat = același șanse de a transmite virusul.

Off, vezi, eu ti am zis ca nu prea intelegi lucrurile care se intampla in jurul tau. Ai doar 16 ani sa zicem ca e normal si o sa incerc sa iti explic poate intelegi. Dar in conditiile in care nu ai inteles nici macar care e scopul vaccinului pe viitor ar fi mai ok sa te abtii de la "Eu chiar văd ce se întâmplă în jurul meu. "

Tu, ca foarte multi altii nu prea ati inteles care e scopul vaccinului.
Scopul lui este de a te proteja pe tine si restul populatiei de la a face forme grave si complicatii in urma infectarii. Nu a zis nimeni ca nu te infectezi.
Ce se intampla cand te vaccinezi? Nu ajungi in spital, daca ai ghinionul sa iei virusul treci peste el ca peste o raceala banala.

Lucrurile astea sunt deja demostrate in statele care au rate mari de vaccinare si unde chiar daca numarul de infectari este mare mortii si cazurile grave sunt procentula mult mult mai mici ca la noi unde ne vaccinam cu taraita.

Ce se intampla cand se fac cazuri grave la nevaccinati? Pai umpli spitalele.
Ce se intampla cand umpli spitalele? Pai blochezi sistemul sanitar.
Ce se intampla cand blochezi sistemul sanitar? Pai incep sa moara oameni infectati cu covid sau nu, incept sa ia foc spitalele, incep sa nu mai poate fi tratati bolnavii de cancer samd.
Ce se inampla cand apar cazuri grave? Pai apar toti felul de clovni precum auristii, precul Becali precul Feri5 de pe TPU care tipa ca nu sunt medicamente in spitale. Supriza, nu exista medicamentul minune care vinde de covid. Dar supriza si mai mare, exista vaccinul care previne cazurile grave.

Tu poti face diferenta intre preventie si tratare?

Acum ca ai inteles care e trasnaia cu vaccinarea poate alegi sa nu mai idolatrizezi auristii. Ca sa stii, nu o gasca condusa de un lider de galerie va scoate lumea din saracie. Nici nu ai vrea sa stii ce s ar intampla cu aur la conducere. Iti zic eu, zburam in timp record din UE si sa vezi atunci saracie... sa vezi atunci cu o sa ne proveasca Ucraina si Moldova de sus.

Acum ca mi am mai luat 5 minute din viata sa iti explic sper ca ai prins ceva.

| Dragosdoar a răspuns (pentru suntserios):

Scopul vaxinului este sa te faca un credul. Vei deveni dependent de el si Iti vei face doze peste doze. In Florida (SUA) s-au interzis porcariile alea de pasapoarte verzi si mortalitatea este la cele mai mici cote posibile de cand a inceput pandemia

| Simpatic a răspuns (pentru Dragosdoar):

Esti din brigada lui sosoaca? singurul vaccin care te face dependent este heroinawinking

| Dragosdoar a răspuns (pentru Simpatic):

Nu sunt din brigada lui Sosoaca, cliseu asta Incepe sa devina super ofensiva. Eu nu spun nimenui ca e din brigada lui Arafat cand spune ca s-a vaccinat. e treaba fiecaruia. Vaccinurile in momentul de fata au o eficienta ce dureza 6 luni. Cand ti se vor termina alea 6 luni, va trebui sa faci altul. de asta am facut o aluzie. facts

| suntserios a răspuns (pentru Dragosdoar):

Lool. Florida e al 3lea stat ca mortalitate in SUA.
Esti un mare ticalos ca încerci sa dai stiri false in directia in care vrei tu.

| chuckmanson a răspuns (pentru Feri5):

Exact! Cu excepția jumătății de sex feminin din popor pentru că femeile sunt incapabile de a fi inteligente(cuvintele senatorului lor). Și cu exceția tuturor minorităților etnice, sexuale sau religioase din țară. Și tuturor românilor săraci sau de clasă muncitoare, având în vedere propaganda lor anti-vaccin, deși îți zic eu că nu găsești unul nevaccinat printre ei. Oamenilor ăstora nu le pasă de absolut nimeni, decât de propria lor putere și oricine crede că există vreun politician în țara asta căruia îi pasă de noi e un imbecil.

| Dragosdoar a răspuns (pentru suntserios):

Am sters comentariul, era prea acid, Insa am mentionat ''de cand a Inceput pandemia '' Nu m-am referit la mortalitate cumulativ.

| antrebarisiraspunsuri a răspuns:

Una proasta

| Czechoslovakia a răspuns:

Mi-a placut foarte mult discursul pe care l-au tinut in Sambata aia cand a fost marele protest in Bucuresti, mi-a adus incontestabil aminte de miscarea legionara.
asta-i singurul motiv pentru care i-as vota, oricum cu Pnl, psd, usr sau cine o sa mai fie tot se alege praful.

| underArock a răspuns:

Nu s-a destramat inca?

| johnny1sibianul a răspuns:

Este pe calapodul prm-ului! Tot așa vor și sfârși!

| GhetziiSiAleMeleMingii73 a răspuns:

E putere rau de tot

Întrebări similare