Esti din brigada lui sosoaca? singurul vaccin care te face dependent este heroina
Nu sunt din brigada lui Sosoaca, cliseu asta Incepe sa devina super ofensiva. Eu nu spun nimenui ca e din brigada lui Arafat cand spune ca s-a vaccinat. e treaba fiecaruia. Vaccinurile in momentul de fata au o eficienta ce dureza 6 luni. Cand ti se vor termina alea 6 luni, va trebui sa faci altul. de asta am facut o aluzie. facts
Lool. Florida e al 3lea stat ca mortalitate in SUA.
Esti un mare ticalos ca încerci sa dai stiri false in directia in care vrei tu.
Exact! Cu excepția jumătății de sex feminin din popor pentru că femeile sunt incapabile de a fi inteligente(cuvintele senatorului lor). Și cu exceția tuturor minorităților etnice, sexuale sau religioase din țară. Și tuturor românilor săraci sau de clasă muncitoare, având în vedere propaganda lor anti-vaccin, deși îți zic eu că nu găsești unul nevaccinat printre ei. Oamenilor ăstora nu le pasă de absolut nimeni, decât de propria lor putere și oricine crede că există vreun politician în țara asta căruia îi pasă de noi e un imbecil.
O sa spun ceva, chiar daca nu are legatura cu subictul. Din cate am observat si analizat eu cuvintele tuturor, atat cei vaccinati, cat si cei navaccinati au acelasi caracter mizerabil de superioritate. Exista oameni In ambele tabere care arunca cu jigniri si dispret asupra ''opozantilor''
Am sters comentariul, era prea acid, Insa am mentionat ''de cand a Inceput pandemia '' Nu m-am referit la mortalitate cumulativ.
Asta este irelevant, un partid care face propagandă agresivă împotriva sănătății poporului nu are niciun drept să existe! Și tu clar nu ai niciun argument prin care să îi aperi! Dar la ce să mă aștept de la un suport aur și anti-vaxxer? Voi sunteți atât de imbecili că nu puteți că nu puteți fi numiți ființe umane!
Ba are relevanța, felul în care vorbești îți descriu personalitatea, iar cuvintele care îti ies pe gură te fac mai ființă umană decât orice vaxin anti -covid 19 pe care ti l-ai face tu. Ai mei sunt vacxinati amândoi, și mai tot restul rudelor, așa ca îti poți da seama cât de mult i-am influentat pe cei din jur cu caracterul meu "antivaccinist" care se manifestă doar prin faptul ca refuz sa ma vaccinez si nimic mai mult decât atât.
Spuneti ca AUR sunt extremisti si fac propagandă agresivă anti vaccinistă? Eu văd mult extremism si agresivitate la voi prin faptul ca le denigrati dreptul de a coexista alaturi de celelalte partide în parlament dat de votul publicului (mic ce-i drept ).
AdrianaBacescu întreabă: