| Unindividn0rmal a întrebat:

Ce parere aveti despre partidul PSD? Poate dam si peste niste fani sa ma convinga ca PSD e bun, daca vreti argumentati.

Răspuns Câştigător
| AndreiWeisz a răspuns:

Una foarte proasta. E plin de securisti si copiii lor, iar partea cea mai proasta este ca oamenii fara prea multe educatie, ii voteaza. Plus generatia comunista care sta toata ziua si rumega miturile si legendele prezentate la Antena 3 despre state paralele, interferente straine si alte abureli. Partea si mai trista este ca nici nu au o opozitie reala, PNL-ul stie doar sa faca opozitie, nu au venit cu un program ok vreodata, sa zici ca stii de ce-i votezi. USR-ul e inca cam micut, eu o sa-i sustin in continuare oricum, sper sa mai creasca.

| Unindividn0rmal explică (pentru AndreiWeisz):

Sa vezi si sa nu crezi! Pentru prima oara, la alegerile parlamentare au votat mai multi oraseni PSD decat tarani. Statisticile arata asta, nu stiu cat de adevarat e

| suntserios a răspuns (pentru Unindividn0rmal):

Asta nu denota decat ca exista needucati si la oras, poate mai multi ca la tara

| anonim_4396 a răspuns (pentru AndreiWeisz):

De acord intr-o oarecare masura, dar poti numi PNL opozitie?

| AndreiWeisz a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, dupa cum ziceam, PNL nu prea e o optiune viabila. De cand a absorbit PDL-ul, a ajuns o mocirla si PNL-ul. USR ramane speranta mea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AndreiWeisz):

USR-ul e si mai rau...partid de dreapta cu viziune sociala de stanga.

| AndreiWeisz a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de centru-dreapta. Problema lor e ca asupra multor aspecte nu prea au o singura directia, cum a fost referendumul cu familia

38 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ciuma rosie, cancerul romaniei =psd, asta cred, eu unu as desfinta acest cancer care a dus Romania in starea unde este, din pacate tot adormiti sunteti si tot pe ei le ati votat iar, de 30 de ani acest cancer infecteaza Romania, trezitiva la realitate romaniilor

| RAY a răspuns:

BlackEvil nu psd a intregat Romania in ue https://ro.wikipedia.org/......pean%C4%83

| aumih16 a răspuns:

Un partid plin de comunisti imputiti! care fura la drumul mare! pe astia sa ii voteze comunistii sau fostii comunisti! adica pensionarii! mosii babele! pai da! cine sa voteze astia tineri! poate de ce nu! ca mai sunt si de astia fara carte! educatie! si atunci asta este soarta tarii!

| Samariteanul a răspuns:

Nici dupa incidentul cu Colectivul n-am putut scapa de ei.E mai rau decat ciuma aia din evul mediu...macar de aia scapau generatiile urmatoare, dar de astia nu scapa nimeni.

| AFR81 a răspuns (pentru Samariteanul):

Samariteanule, esti printre destul de putinii useri pentru care pot sa zic ca am stima pe acest site, insa de data asta, gresesti.
Ce legatura are incendiul de la Colectiv (si un incendiu sau o tragedie in general) cu un partid, cu inlaturarea unui guvern? Cu ce e PSD-ul responsabil in toata povestea asta? Altele ar trebui sa fie argumentele care sa serveasca inlaturarii unui partid de la guvernare, nu o tragedie happy

| Samariteanul a răspuns (pentru AFR81):

Cred ca ai dreptate, argumentul meu este incorect.Totusi ma simt flatat...eu de obicei am respect pentru cei mai mari pe aici, dar unul mai mare pentru unul mai mic, mersi!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si o intrebare pentru cel ce a pus intrebarea, nemultumirile tale care sunt, concret?

| Unindividn0rmal explică (pentru anonim_4396):

Sunt niste comuniati prosti, hoti si imbecili. Nu ai ce zice : presedintele lor de onoare e scarba de Iliescu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Unindividn0rmal):

Prin concret ma refeream la o exprimare coerenta fara jigniri.

| OnePiece a răspuns:

Au ei niste convingeri decente, dar sunt in continuare urmariti de umbra lui Ion Iliescu si conducerea lor este formata din puscariasi, mai ales Dragnea.

| robby212 a răspuns:

Un partid extrem de corupt, plin de nepotisme și tot ce e mai rău pentru țara asta.
Însă, cum spunea un oarecare om, poporul a ales!

| asperger3 a răspuns:

Taica-meu a lucrat la rulmenti si cand a fost iliescu(intentionat am scris cu litere mici ca e o scarba)presedinte a venit, le-a zis sa intre in fabrica(stiu ca nu lucrasera, ma rog ideea e ca a venit la fabrica nea caisa asta) si apoi au fost scosi din fabrica de jandarmi sau politie.

| bystefu a răspuns:

Nu am nicio parere, stiu doar ca in 2011 salariul era 600 ron si acum e 1400.

| Bula a răspuns (pentru bystefu):

Si preturile si valutele de cate ori au crescut?
Euro s-a inversat, de la 3.60 la 6.30 lei.
Ouale s-au scumpit de la 45 bani (vara aceasta) la 90 bani (acum).

| suntserios a răspuns (pentru bystefu):

In 2011 era vreo 750 ron, dar nu asta e idee. Faptul ca s-a dublat salariul minimul nu inseamna mereu ca si puterea de cumparare a crescut

| Bula a răspuns (pentru ramon2473):

Sa nu uitam nici de ouale lui Nastase. big grin

| RAY a răspuns (pentru bystefu):

Si din ianuarie va fi 1850 dar tu vei lua in mana 1150, pentru ca taxele sau triplat si preturile

| Bula a răspuns (pentru ramon2473):

Asta (link) mi-a adus o idee: sa platim impozit pe munca de la grajd si cotet, in cota parte: 10% din balegar, DIRECT la legiuitorii, la locul lor de munca. Sa aiba de unde scormoni si fura... tongue

| AndreiWeisz a răspuns (pentru bystefu):

Tudose, tu esti?

| bystefu a răspuns (pentru AndreiWeisz):

Eu mi-am spus doar parerea, nu sunt nici Tudose nici Iohannis. Daca as fi fost, sigur nu ma gaseai pe TPU. Bafta!

| AndreiWeisz a răspuns (pentru bystefu):

Parerea ta se rezuma strict la cat castigi? Nu si la cat ai de platit dupa?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce legatura are asta cu ras meu?

| Dandanache a răspuns (pentru bystefu):

Asa e, din 2011 pana in 2017, salariul minim s-a dublat. La fel s-a dublat si din 2004 pana in 2010. Ce treaba are asta cu intrebarea nu stiu, dar am zis sa completez si eu cifrele, daca tot a deschis cineva subiectul.

| DennisW a răspuns:

Nu e bun, dar e mai bun decat opozitia. Care nu a avut program pentru alegeri, iar acum nu au nici macar amendamente la legi. Dar fac zgomot.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DennisW):

Sa mai spunem ca sunt impotriva masurilor fiscale neoliberale si ca au facut scandal pentru ''Ziua luptatorilor anticomunisti'' (80% dintre luptatorii din munti erau legionari) dupa ce ei au venit cu legea ''anti-legionara''?

| KlArt a răspuns:

Generezi valuri de ură. Păcat!

| NoBodyOriginal a răspuns:

Partidul Somerilor Dereglati( psihic)

| Kcristtian a răspuns:

Niste muisti. Trebuie arsi si omorati cu furca.