| Unindividn0rmal a întrebat:

Ce parere aveti despre partidul PSD? Poate dam si peste niste fani sa ma convinga ca PSD e bun, daca vreti argumentati.

Răspuns Câştigător
| AndreiWeisz a răspuns:

Una foarte proasta. E plin de securisti si copiii lor, iar partea cea mai proasta este ca oamenii fara prea multe educatie, ii voteaza. Plus generatia comunista care sta toata ziua si rumega miturile si legendele prezentate la Antena 3 despre state paralele, interferente straine si alte abureli. Partea si mai trista este ca nici nu au o opozitie reala, PNL-ul stie doar sa faca opozitie, nu au venit cu un program ok vreodata, sa zici ca stii de ce-i votezi. USR-ul e inca cam micut, eu o sa-i sustin in continuare oricum, sper sa mai creasca.

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si o intrebare pentru cel ce a pus intrebarea, nemultumirile tale care sunt, concret?

| Unindividn0rmal explică (pentru anonim_4396):

Sunt niste comuniati prosti, hoti si imbecili. Nu ai ce zice : presedintele lor de onoare e scarba de Iliescu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Unindividn0rmal):

Prin concret ma refeream la o exprimare coerenta fara jigniri.

| robby212 a răspuns:

Un partid extrem de corupt, plin de nepotisme și tot ce e mai rău pentru țara asta.
Însă, cum spunea un oarecare om, poporul a ales!

| Dandanache a răspuns (pentru bystefu):

Asa e, din 2011 pana in 2017, salariul minim s-a dublat. La fel s-a dublat si din 2004 pana in 2010. Ce treaba are asta cu intrebarea nu stiu, dar am zis sa completez si eu cifrele, daca tot a deschis cineva subiectul.

| AFR81 a răspuns (pentru Samariteanul):

Samariteanule, esti printre destul de putinii useri pentru care pot sa zic ca am stima pe acest site, insa de data asta, gresesti.
Ce legatura are incendiul de la Colectiv (si un incendiu sau o tragedie in general) cu un partid, cu inlaturarea unui guvern? Cu ce e PSD-ul responsabil in toata povestea asta? Altele ar trebui sa fie argumentele care sa serveasca inlaturarii unui partid de la guvernare, nu o tragedie happy

| Samariteanul a răspuns (pentru AFR81):

Cred ca ai dreptate, argumentul meu este incorect.Totusi ma simt flatat...eu de obicei am respect pentru cei mai mari pe aici, dar unul mai mare pentru unul mai mic, mersi!

| aumih16 a răspuns:

Un partid plin de comunisti imputiti! care fura la drumul mare! pe astia sa ii voteze comunistii sau fostii comunisti! adica pensionarii! mosii babele! pai da! cine sa voteze astia tineri! poate de ce nu! ca mai sunt si de astia fara carte! educatie! si atunci asta este soarta tarii!