| Ss74jfv a întrebat:

Ce părere aveți despre predicțiile lui Nostradamus pentru 2022?:

-preturile vor scapa de sub control într-o economie în declin
-foametea va creste din cauza conflictelor
-in cazul unui război, China și India vor fi singurele tari victorioase
-omenirea va sta 3 zile în întuneric

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu mai crede tot ce auzi sau citesti.
Sunt doar vorbe rastalmacite de unii si i le atribuie lui Nostradamus.

| Drimmero a răspuns:

Cu siguranta vorbele lui au fost rastalmacite de fantezisti incat sa faca legatura cu 2022, niciun om nu are cum sa prezica viitorul, e imposibil.
Le iau pe rand:
1. E ceva normal sa se intample asta, am trecut peste o pandemie care inca mai e si a paralizat economia la inceput, apoi a inceput un razboi inceput de salbaticii putinisti care au dat economia si mai rau peste cap.
2. E posibil sa fie o foamete daca handicapatii de rusi vor arde recolta din Ucraina, momentan au trecut la sicane, nu lasa circulatia libera a navelor pentru a transporta in siguranta catre restul Europei si a lumii.
3. In cazul unui razboi nu ar castiga nimeni, ar fi planeta distrusa, s-ar da cu nucleare din stanga in dreapta si tot asa, murim toti, asta daca va fi strict nuclear, daca va fi militar nu are cum sa castige China, nu atata timp cat e America acolo sus si NATO pe pozitii.
4. Omenirea sta intr-o bezna de foarte multa vreme...nimic nu e cum trebuie.

| johnnny123 a răspuns:

Este ciudat că de câte ori cineva aduce vorba despre "predicțiile lui Nostradamus" și-i ceri sursa exactă unde Nostradamus spune negru pe alb chestia aia, nu primești niciodată un răspuns satisfăcător...

Haide să mai încerc și de data asta. Dă-mi te rog un citat concret, documentat istoric, în care Nostradamus spune fără echivoc că "în anul 2022 se vor întâmpla lucrurile 1) 2) 3) 4)"

Dar să spună concret, nu interpretări la mâna a douăzecea. Iar sursa să fie una reputată, nu un articol pe situl unuia care locuiește în subsolul părinților.

P.S.
Apropos, Nostradamus ăsta a luat toți anii la rând și a făcut predicții despre fiecare? Nu de alta, dar în fiecare an apare câte o "predicție a lui Nostradamus" pentru anul ăla.

| Brizbriz a răspuns:

Poti sa imi dai o predictie care in mod EXPLICIT si EXACT spune 2022?!?

ca nu cred ca ai una, iar eu nu o sa caut pe google (sufar de lene cronica in faza terminala)

| goguPatent a răspuns:

Cum garantezi tu ca asta a zis Nostradamus?
si de ce nu am auzit niciodata acesta predictie pana acum?

| anonimuIl a răspuns:

Mai sunt 6 luni din 2022 și nimic nu s-a întâmplat până acum.