| mariuscdrz a întrebat:

Ce parere aveti despre PSD? Vi se pare normal ca un partid plin de bandiți, hoti si interlopi sa ne conduca tara? Si din cauza la toti sclavii comuniști, la toti astitatii sociali și analfabeti, ei ne conduc. Vi se pare normal ceea ce fac cei din PSD? Prostesc o gramada de bătrâni neajutorați si săraci cu 50 lei la pensie si practic le insulta inteligenta facand asta. Credeti ca mai exista o sansa sa mai iasa PSD-ul din nou?

Răspuns Câştigător
| venividivici2017 a răspuns:

Eu o sa votez impotriva PSD.Am cea mai proasta parere despre ei, sunt niste hoti, nimic mai mult.Nu spun ca ceilalti sunt sfinti, dar decat cu PSD, mai bine altcineva.De cand cu dragnea asta si gasca lui de analfabeti,parasute si golani, Romania a ajuns in ultimul hal. Orice tine de pile, relatii, legea nu mai se aplica, criminalii iau cu suspendare, dosarele hotilor se amana si se clasifica.Nu mai este nimic bun aici:pe o parte iti dau 50 lei in plus la pensie, pe partea cealalta iti maresc preturile si taxele si nu mai ramai cu nimic.Sondaje false care trimit Romania in randul tarilor fruntase cu o buna economie;"masluiri" si tot ce nu se declara fac o Romanie fruntasa, hotii moralisti care tot ei se declara asupriti de sistem. Unii care fura si raman cu averile iar pedeapsa cu puscaria este data la misto.Dar avand in vedere ca sunt multi in sistem pe aici, multi analfabeti, multa saracime ce se vinde pe un litru de bere, PSD-ul o sa aiba numerosi votanti.

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Azi nu e voie sa se faca campanie sau anticampanie. Iti explic luni părerea mea.

| minrest a răspuns:

Este normal, bineinteles, ca o tara sa fie condusa exacte de hoti, interlopi si banditi; uita-te la tarile subdezvoltate, la majoritatea tarilor. E normal, dar nu e bine, si nu e pentru noi, o tara europeana care vrea sa se dezvolte si sa se civilizeze; meritam mai mult decat sa ne conduca un grup infractional organizat.

| Plato a răspuns:

Trebuie sa fii IDIOT pentru a vota cu PSD.
E un Grup Infractional Organizat ascuns sub denumirea de partid, care urmareste sa instaureze dictatura.

Nici nu vreau sa ma gandesc ca infractorii mai pot castiga. Daca se intampla asa, poporul roman e mort, ne meritam soarta.
Am incredere intr-o mobilizare masiva la vot a oamenilor de buna credinta, sa scapam de bolsevici, de nenorocitii aia din psd, in frunte cu infractorul sef Liviu Dragnea.

Romania vrea un UE, nu in URSS. Mortii, infractorii, asistatii social, imbecilii voteaza psd.
Oamenii de buna credinta, oamenii ce gandesc, vor vota pentru Romania Europeana, adica pentru USR+plus sau PNL.
Daca nu-ti plac partidele, e in regula sa votezi un independent.

Tine minte ca ciuma rosie nu e doar psd!
Ciuma Rosie inseamna: PSD, ALDE, PRU, Pro Romania, UDMR.

| Dismally a răspuns:

O parere proasta. Desi au avut cateva idei, cateva proiecte bune, s-au ingropat singuri cu legile justitiei si cu insistenta lor tampita de a le schimba. Asta cu partidul plin de hoti si interlopi este o exagerare, in toate partidele exista si oameni corupti si oameni competenti. Au si cei din PSD oameni capabili doar ca la televizor ii vezi mai multe pe "ceilalti", genul: Catalin Radulescu, Serban Nicolae, Florin Iordache etc. De ce au ales sa ii scoata in fata pe acestia ma depaseste, la fel ma depaseste si la PNL decizia de a-l promova pe Ludovic Orban, care s-a remarcat in functia de ministru al transporturilor facand nimic si mai are si dosar la DNA...
Sansele ca PSD sa castige alegerile europarlamentare sau sau cele legislative sunt destul de mici daca prezenta la vot va fi mare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dismally):

Orban n-are niciun dosar, a fost achitat fiindcă i-au făcut un rahat de dosar în care fapta chiar exista doar că nu era o infracțiunelaughing)

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

A fost achitat pentru ca nu au gasit probe suficiente. Obtinerea de foloase necuvenite este o infractiune, chiar daca politicienii romani nu o considera asa si-i spun "sponsorizare pentru partid". Oricum, important este ce a facut, iar el in calitate de ministru transporturilor nu a facut nimic, exact la fel ca cei care au fost inaintea lui sau dupa el la minister. Cred ca puteau gasi o persoana mult mai potrivita pentru conducerea partidului cei din PNL.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dismally):

Achitarea lui Orban nu e pe fapta nu există.
E pe fapta nu e prevăzută de legea penală.
laughing

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Eu m-am plictisit de PSD.
Dacă lumea o să voteze măcar cu unul din partidul ăsta, eu cred că țara nici nu o să mai apuce anul 2050.
tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bună

| Kevinn2000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Argumentezi, te rog?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kevinn2000):

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi că forma de genitiv-dativ pentru analfabeți e 'analfabeților' nu ''la analfabeți''...

| Henrypericolpublic a răspuns:

Nu am nimic cu ei, dar nu ii votez pentru ca auzind atatea vorbe rele despre ei par prea suspecti si nu ofera o siguranta.
Poate ca acolo unde sunt ei sunt niste porti deachise pe care nu le intelegem si poate si noi am fura daca am fi acolo.

| girada79 a răspuns:

Și care e modelul tău?

| mariuscdrz explică (pentru girada79):

La ce te referi?

| girada79 a răspuns (pentru mariuscdrz):

Dacă nu-i bine să mărească pensiile. Ce fac ceilalți în plus?

| Iisus2002 a răspuns:

Nu prea sunt eu cu politica și subiectele de gen dar cred că oricine altcineva ar ieșii e tot aceeași chestie că tot pe rudenie se merge in orice partid, rudele urcând în ierarhia partidului, in timp ce persoanele care vor cu adevărat să facă ceva pentru România sunt reduși la tăcere iar cei care conduc își numara banii in liniște...dar totuși PSD ar avea prima șansă, fiind cunoscute acțiunile lui Iohannis și ale lui Kovesi împotriva membrilor PSD și totodată PSD va fi susținută de bătrânii care au primit o pensie mai mare, chiar daca nu cu mult dar care acum se descurcă putin mai bine daca se poate spune mai bine...