| Rallu a întrebat:

Ce parere aveti despre Romania?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut de faza cind credeam ca avem o tara minunata! Avem pe naiba! Citeva peisaje mai acatarii, dar asa ni se pare noua care sintem invatati sa traim urit, in localitati urite, case urite...
Realitatea este ca nu avem nimic mai deosebit. Nu ma mai impresioneaza muntii, cimpiile, marea ...totul a ajuns un jeg nenorocit, nu gasesti un colt curat sau neafectat de " civilizatie ".
Orasele sint jegoase, satele si comunele put de la distanta...
Istorie? Citeva ziduri darimate pe ici pe colo, urme ale unor incercari de civilizare a acestui popor barbar. Nimic construit de careva cu singe romanesc.
Eu unul sint satul. O natie de timpiti analfabeti, fara viitor.
Si hotarirea mea de a ma muta definitv afara este rezultata din neputinta de a mai suporta jegul material si moral al acestei tari, o tara cu istorie de curva si cu viitor de boarfa. Asta este parerea mea. ( adolf )

23 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Romania este o tara bogata dar prost administrata.

| Hombre a răspuns:

Despre relieful ei foarte buna, frumoasa tara, insa de cum este intretinuta si de marea majoritatea a oamenilor...mai bine tac.

| LuS[z] a răspuns:

O parere foarte buna pentru ca in ciuda tuturor opiniilor Romania e o tara foarte frumoasa doar ca are un defect... E condusa de cine nu trebuie.

| Mefisto23 a răspuns:

E o tara superba, cu resurse nebanuite, dar din pacate e masochista. In fiecare zi ma supar si emigrez din ea, dar o iubesc prea mult si imi trece de fiecare data...

| Sin a răspuns:

Ca peisaj e frumoasa, pacat ca e locuita.

Răspuns utilizator avertizat
| Sua a răspuns:

Idem cu parazitii si bug mafiahee hee

| Zenithf a răspuns:

Tara frumoasa, pacat ca-i locuita. laughing

| alecs871 a răspuns:

Cine e Romania ăsta?

| Ana-Maria94 a răspuns:

In general o parere proasta, dar totusi este tara in ca m-am nascut si in care traiesc si nu am de ales, dar daca m-as puta muta in alta tara as face-o.

| Laue a răspuns:

Buna tara rea croiala / Mama ei de randuiala / Astia hoti, aia hoti / Mama lor la toti.

Asta descrie cel mai bine Romania.

| Tokha a răspuns:

Aceasta tara natala a noastra ar putea fi ca de exemplu Canada e foarte ordonata.Si la ei e "criza internationala" dar ei fac fata mai bine deoarece au salariu mare si companiile nu se privatizeaza ca la noi. Mi-a spus o prietena romanca care s-a mutat in Canada ca oamenii din Romania sunt lenesi si nu muncesc pentru ca de asta sunt someri, dar unii dintre ei chiar asa sunt, dar cea mai mare parte din someri este ca au fost dati afara ca s-au privatizat fabricile si companiile.Imi iubesc tara cu toate defectele ei.Cred ca ma veti puncta cu stupid sau nefolositor, dar asta e parerea mea adevarata despre Romania.

Răspuns utilizator avertizat
| goodkat a răspuns:

O masina fara motor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa zic. Saraca tara bogata.
O tara foarte frumoasa cu toate formele de relief Delta, Munti Mare Dealuri, Podisuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O tara frumoasa. o tara primitoare.asta e defectul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o tara mica ca intindere nu ne comparam cu Rusia cea mai mare tara din lume ca intindere.
Daca Romania ar avea un guvern tare ca al Germaniei Danemarcei am fi o tara excelenta. Din pacate Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ProRomania!

P. S. In conditiile in care in Europa de Vest (SPANIA) chiria este egala cu 10 EURO pentru 1 METRU PATRAT pentru locuinte, ce isi permite un somer cu numai 400 EURO pe LUNA in Spania - puteti citi aici http://www.adevarul.ro/......69496.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este cea mai frumoasa tara din Europa. Pacat ca e prost gestionata. Ar trebui cei de la turism sa aiba grija si sa protejeze obiectivele turistice sa le renoveze exact ca inainte, De asemenea ar fi trebuit turismul si turismul rural sa fie foarte bine promovat.
Spuneau ca vor face telegondola peste Bucuresti si unde e?
Spuneau ca ne vom plimba cu vaporasul luand cina pe Dambovita si unde e?

| anna7_4794 a răspuns:

Cred ca daca la conducerea tarii ar veni cineva cu cap, care sa stie sa conduca in adevaratul sens al cuvantului, am fi printre primele tari in Europa. Dar, majoritatea lumii fiind naiva si idioata (fara suparare) au ales un presedinte care stie doar sa fure din banii statului.

O alta chestie este faptul ca oamenii sunt lenesi, doresc sa obtina multi bani, fara munca, intr-un timp scurt.
Anul trecut, cand am fost in Viena, in majoritatea statiilor de metrou auzeam cersatori romani (oricum locuitorii de acolo nu intelegeau balivernele lor) si ma inroseam toata. Daca ma intreba cineva de unde sunt, imi era rusine sa spun ca sunt din Romania ca dupa aceea ma comentau toti. Oare de ce? Din cauza tiganilor care fura si omoara, din cauza manelistilor care strica creierul omenesc (care este si asa destul de distrus) si din cauza prostiei oamenilor.

Toata cultura si civilizatia care au fost odata s-a dus naibii. Degeaba au aparat domnitorii din secolele precedente tara cu pretul vietii lor, degeaba am avut niste oameni demni de admiratia oricui, degeaba i-am avut pe Eminescu, Brancusi si multi alti pentru ca acum suntem cunoscuti pentru toate pitzipoancele, siliconatele, kitchurile si cersatoarele Pamantului.

Oricum, eu sunt decisa sa ma mut din aceasta tara cat mai curand posibil.

| tymo20 a răspuns:

Se poate compara cu papua noua guinee.

| MelissaGreenEyes a răspuns:

Una nasoala rau de tot
m-am saturat sa tot aud de asa-zisa "criza"
numai tampenii inventeaza astia angryangryangry

Întrebări similare