| roxpau a întrebat:

Ce parere aveti despre scaderea indemnizatiei pentru cresterea copilului de la 85 % din salariu la 600 ron? daca nu sunteti de acord semnati o petitie poate vom reusi cumva sa schimbam decizia guvernului http://www.petitieonline.ro/......16046.html

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Nu cred ca te poti pune cu banditii astia! o sa semnez oricum petitia. sper sa fie cu folos.

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu-l suport pe Băsel, nu l-am votat dar pe de altă parte prea erau o grămadă de bani daţi pentru creşterea copiilor.
Vreţi să faci plozi? Tre' să ştiţi ce-i aia şi să vă asumaţi asta nu să vi-i întreţină statul!

| spy2o a răspuns:

O parere fff proasta, dar ce sa facem trebuie sa ne obisnuim cu base, ca numai d'astea face... ce ai putea sa faci u impotriva marinarului sasiu?

| roxpau explică:

Multumim, impreuna cu mamicile de pe formul miresici organizam un miting ori ce mamica sau tatic se poate inscrie pentru a participa la miting Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! http://www.miresici.ro/showthread.php?t=28471&page=28

| roxpau explică:

adi93godfather nu ai avut timp sa te obisnuiesti cu Basescu 5 ani? nu crezi ca ar fi cazu sa facem si noi ceva? pana cand sa ne tot fure? ei se lafaie bine mersi in bani nostri, isi permit masini de zeci de mi de euro, nu stiu cate vile, investest bani nostri in ceasuri si nu pot sa plateasca, pensile, salarile, indemnizatile copiilor, stiu ca suna ca o lupta impotriva morilor de vand dar cu cat ne vom aduna mai multi cu atat le vom dovedi ca nu mai poate sa ne duca de nas si sa ne fure sudoarea munci,

| roxpau explică:

Draga Kongeriket, ce imi da mie statul daca fac un copil si ma astept sa stau primi 2 ani acasa? imi da 85 % din salariu pentru care am contribuit ani de-a randul cu impozite destul de mari tocmai ca in momentul in care voi avea un copil sa-l pot creste in primi 2 ani, persoanele care nu cotizeaza timp de 12 luni la stat primesc doar alocatia de 200 de ron, cum sa trecem cu vederea ca ni se cuvin cei 85 % daca am cotizat atia ani la stat si ei sau folosit de munca noastra si cand este vorba sa ne primim bani se fofileaza dau din colt in colt si mai scot cate o hotarare de urgenta, exact cum au facut cu profesori cand si-au castiga dreptul in instanta tin sa te anunt ca nici in ziua de azi nu si-au primt bani, noi nu cerem pomanda de la stat nu ii cerem statului sa ne creasca copii, dar atat timp cat am munci si am platit impozite foarte mari mi se pare si normal sa avem dreptul la 85 %, daca tu ai avea un,, plod '' si ai cotiza catvi va ani buni la stat si ai primi decat cei 600, 00 de lei te-ai descurca ti-ar conveni stind ca luna de luna din banuti tai castigati cu greu se duc mai bine de un sfert la stat, bani pe care ii folosec ei in excursi, masini scumpe, haine de firma de mi de euro?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bataie de joc pe fata. Asa sustin ei natalitatea? Rusine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt nici pro nici contra, insa nimeni nu ma poate convinge ca o mama isi creste copilul cu mai multa usurinta decat alta mama. Nu cred ca este normal si corect ca timp de 2 ani o mama sa creasca copilul cu 3000 lei (un ex) si o mama cu 800.Ambele au cotizat, ambele au muncit, ambele s-au chinuit.Normal ca la un salariu 1000 de lei cotizezi la stat 400 sa zicem si la un salariu de 4000 lei cotizezi cu 1000 (ex) insa sa nu uitam ca acea femeie care castiga 1000 lei cu atat se intretine si cea care castiga 4000 cred ca are alt lux.Nu contest faptul ca, cat faci atat primesti, insa in ceea ce priveste un copil toti parintii se chinuie la fel cu cresterea lor.Sincer in unele cazuri este prea mult.Sunt bani pe care restul populatiei trebuie sa ii suporte. OK daca minim este 600+200 alocatia, maxim sa fie 800+200 alocatia sau in cel mai bun caz 1000+200 alocatia.Eu cred ca este o diferenta de bun simt.Este parerea unei mamici.Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vina Boc sa creasca un copil cu 800 de lei sa mai iti platesti si toate datoriile lunare si sa nu mai vb de mancare ca deja e un lux.RUSINE sa le fie lor si noua ca ce sa mai vb ne meritam soarta ca suntem un popor de lasi si ne joaca cum vrea unul si altul