| stangaionut a întrebat:

Ce parere aveti despre scurtarea vacantelor de vara si prelungirea anului de scoala?

9 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Mare schimbare nu va fi... oricum trecem prin scoala ca americanii prin irak.

| mistikk a răspuns:

Eu nu sunt de acord pentru ca de cand e lumea si pamantul se stie care este anul scolar asta 1 si 2 e mai scump sa puna aer conditionat daca tot vor sa redeuca cheltuielile de incalzire adica sa zic in scolile din mediul rural in care sunt cel mult 15 copii in clase e bine dar la oras unde sunt 30? adica la mine in liceu pe timpul verii cum supravietuiesc 30 de copii la etajul 2? dupa amiaza? isi bat joc de noi straight face

| Laura a răspuns:

@ilegallkiid Profii ăia care te f-t pe tine la icre se chinuie să ne înveţe ceva pe un salariu de rahat şi mai şi sunt luaţi în bătaie de joc de specimene ca tine. Ţi se pare normal? Crezi că lor le convine că se prelungeşte/dacă s-ar prelungi anul?

| DenisIonut01 a răspuns:

Naspa rau de tot! sunt contra! laughing thinking sau daca ma gandesc mai bine sa avem vacanta noiembrie decembrie si ianuarie ar fi ceva thinking oh go on ba nu mai bine e cum e amu happy dai in p**a mo ca ei tot ce vor fac oh go on bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nu va mai convine, ma? Se incheie semestrul I in decembrie, asa cum se intampla pana acum 4-5 ani. Daca va plangeti ca vi se ia din vacanta, va sclifositi degeaba: vacanta de Craciun se lungeste cu o saptamana, adaugandu-i-se si acea saptamana de vacanta inter-semestriala din februarie. Daca va plangeti ca o sa dati tezele mai devreme, o faceti degeaba: cat am stat eu in scoala (si n-a trecut asa mult, anul trecut am absolvit liceul, nu-s asa batran) toate tezele se dadeau inainte de vacanta de iarna.
Pana acum, vacanta de Pasti era de o saptamana si 2 zile, de acum va fi de doua saptamani, asa cum era si pana acum cativa ani.
Cat despre vacanta de vara, am inteles ca se scurteaza cu doua saptamani, incepe cu o saptamana mai tarziu si se incheie cu o saptamana mai devreme. Dar uitati cum pe la mijlocul lui august va apuca dorul de scoala si va vaitati ca v-ati plictisit in vacanta?

Schimbarile astea dese sunt de porc, da. Responsabilii de la Ministerul Educatiei sunt niste incompetenti iresponsabili, da. Dar voi dramatizati pur instinctual.

| Necrophagist a răspuns:

Obişnuiesc să rămân la bibliotecă până seara şi chiar şi aşa e prea multă căldură la începutul lui septembrie, it's a long walk home

| KiryuZero a răspuns:

Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| terminallyCapricious a răspuns:

E un ****! deja avem aproape un an de stupida aia de scoala si deja vecanta e de 1 minut!

| Lolo_5869 a răspuns:

Se scurteaza vacantele de vara, dar anul scolar nu va fi prelungit, pentru ca se prelungesc vacantele de Craciun si Paste, asta ca sa se reduca cheltuielile de incalzire a scolilor in perioada rece.