Nu este o situatie tocmai buna dar nici nu suntem singura tara in asemenea situatie. Sunt alte tari cu o situatie mult mai grea decat noi.
Ne vom descurca si in continuare, ca pana acum. Nu vad ce proteste mari ar fi, daca o sa fie ceva vor fi unele punctuale si nu foarte mari.
Sigur ca rezista, asa cum rezista toata lumea de pe glob!
Nici macar nu este in situatia Ucrainei, care au o problema grava, de moarte si supravietuire...deci Romania este foarte bine, comparata cu biata Ucraina.
Au fost proteste anti restrictii in 2021? Când? Te referi la papagalii de la aur? Alea nu erau proteste.
In fine, daca nu te ai prins pandemia, inflația, războiul sunt niste chestii globale. Iar românii nu par foarte deranjați, altfel de când benzina e 9 lei eu nu vad decât mai mult trafic decât acum 3 ani
Numai Romania... NU!
ci INTREAGA LUME e pe cale sa se schimbe, pandemia a stricat economia intregii planete, apoi razboiul din Ucraina, iar acum, ma uit ca vitelul la poarta noua, cum in SUA... ***IN SFARSIT*** se ia atitudine nationala impotriva armelor, incepand cu presedintele (da, stiu ca e senil, dar, totusi)
A rezistat in anii '90
Nu vad de ce ar fi mai rau acum cand suntem in UE si avem totusi de ani de zile crestere economica constanta.
Clar va fi mai greu pentru anumite clase sociale cu inflatia, dar nu cred ca mai rau ca acum 25 ani
România acum e în perioada cea mai bună din istoria ei. Ca să fie rău în România ar trebui să fie ca acum 20 de ani când era foame cruntă și oamenii din București creșteau găini pe balcoane ca să le taie și să aibă ce să mănânce. Niciodată nu va mai ajunge România ca atunci.