| Zanisoara a întrebat:

Ce parere aveti despre tensiunea dintre SUA si Iran? Credeti ca e posibil sa inceapa un razboi? Romania ar putea fi implicata?

7 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Nu este locul pentru o asa o discutie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E a4536a intrebare despre asta. Devine plitisitor subiectul.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Întrebarea a mai fost pusă recent, vezi răspunsurile.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu si nu... Va pregatiti pentru ceva pentru care societatea umana a jurat sa nu mai treaca prin.

| Legion7X a răspuns:

Normal că un război ar putea începă dacă Trump nu iși lasă razbunările deoparte și este dominat de ură. Dacă va fi acest război Tramp cu siguranță va profita de ocazie și va alătura și alte Țări din UE. De ce să moară numai soldați americani, hai să băgăm și UE că doar asta este făcut NATO. Dacă nu știai Europa nu prea a fost de acord cu acestă acțiune, însă americanii au acționat de capul lor. Pe scurt din punct de vedere psihologic a târât mai mulțe Tări din UE. Șansa ca Franța, Anglia, sau Germania să fie zguduită de vreun Kamicazee sau o bombă pusă unde trebuie, este foarte probabilă. Nici România nu ar putea fi evitată sau Iranieni ar putea lansa un atac împotriva Europei pentru a le fi satisfăcută răzbunarea, ca măsură egală față de Americani dacă tot Europa este aliată cu USA.
Acestea sunt câteva ipoteze.

"Sincer, europenii nu au fost atât de ajutor cum mi-aș fi dorit să fie. Britanicii, francezii, germanii trebuie să înțeleagă că ceea ce am făcut noi, americanii, am salvat vieți și în Europa ", a spus Mike Pompeo" citat de CNN.

https://youtu.be/V6zreRku8j8 video Mike Pompeo

Dacă citesti mai multe comentarii în Engleză ai să observi că Europenii nu sunt de acord cu ce a făcut USA, crezând asta ar putea spori acțiunile teroriste în Europa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaa