Este un tampit... pe scurt. Asa a fost mereu. Si cand era doar un afacerist care a dat faliment de prea multe ori, si cand a fost ales prima data presedinte... Tineti minte celebra "Sa bem dezinfectant sa dispara Covid".
Iar acum e clar cat rau face americii si lumii in general.
Si cine a crezut faza cu face pace in 24 ore? Hai serios
Noi 2 avem aceleasi opinii politice. Esti tare omule
Toti oamenii care sunt deschisi catre progres si civilizatie au acelasi viziuni politice, nu suntem noi speciali.
Pacat ca romanii nu sunt neam de progresisti, ei vor inapoi in comunism. Nu e zi sa nu aud un bosorog cum plange dupa ceașcă si vremurile de odinioară
O parere destul de proasta, mai ales felul cum se comporta cu aliatii SUA si in politica externa.
Ca are multe derapaje privind cetatenii sUA este strict problema lor, ei l-au ales, ei trebuie sa ia atitudine impotriva lui, daca nu le convine.
Un razboi greu se poate opri, daca cineva vrea sa stinga focul cu benzina (in loc de apa si spuma).
Dar am speranta ca "benzina" se va epuiza.
Pacat este ca, casa arde mai mult.
Trebuia sa apara si unul ca @siriusblack98 sa ne explice el cum Zelensky e de vina ca nu si-a vandut tara pe 2 lei americanilor si cum mai ales el e de vina ca Putin s-a hotarat sa inceapa un razboi. Hahahahaha.
Inainte de 24 si dupa, presedintele american are exact aceleeai puteri, nici nu ar avea cum sa aiba altele, decat doar daca ar schimba constitutia, iar asta nu este posibil, nu presedintele face legile.
Faptul ca vorbeste ce spui, nu are a face cu puterea, iar daca spune ce spune, este pentru ca ala este adevarul, desi majoritatea este de alta parere, el nu este de parerea majoritatii pentru ca nu se lasa si nu poate fi manipulat si influentat.
Zelinski a umilit pe romani si RO, iar tu se pare ii esti fan, zelinslki este un rus care va face ce fac si rusii, el este ukrainean doar sa fie presedinte, nu-i pasa lui de oameni.
Colaboreaza cu Putin, despre ce colaborare este vorba? Daca vii si spui doar cuvinte fara sa le explici, is vorbe goale.Asa poti spune ca SUA colaboreaza cu China corect?
Insa trebuie sa specifici in ce fel colaboreaza, la ce nivel. Deci colaboreaza cu China comercial, in rest nu-i nimeni interesat sa colaboreze cu China, nici chiar Putin, poate doar nebunu din nord corea.
Cind spui colaborezi, pai asa colaborau si pe timpul cand era URSS si era razboiul rece, dar in domenii de interes reciproc, sau umanitar, nu ca americani ar fi imbratisat doctrina stalinista sau leninista.
A spus ca opreste razboiul in 24 de ore, o fi, dar oamenii vorbesc multe, chair si cei puternici, asta nu inseamna ca pot sa si faca ce vorbesc.
Arabii vorbesc ca ei distrug tot ce nu e cu ei, tot ce nu-i cu alah, asta nu inseamna ca pot sa si faca, ori ca ar faceo daca ar avea puterea.
Nu va mai luati dupa vorbe. Iara o tara ca Ukraina, Ro trebuia sa nici nu o bage in seama. Inainte de a fi atacati, zelinski al tau, a spus ca Basarabia a fost din cele mai vechi timpuri teritoriul lor, ukrainean, aberatii spunse doar de un nebun, cand Ukraina n-a existat niciodata ca tara.
Unde pui ca el si oamenii lui niste dictatori urmareau pe romani si acasa, daca vorbeau cumva romana ii si legau, ii asupreau, voiau sai distruga total, sa uite romana, sa nu mai fie romani.
Tu pe omu asta il aperi? Dupa mine si acu sal ia Putin si sal spinzure de limba.Eu daca as fi fost in locul lui Trump trimiteam echipa de soc sa il prinda si sa il predea lui putin, i las fi pus pe tava lui putin si iti garantez ca razboiul ar fi incetat.
Cred ca pe asta se baza si Trump cand a facut acea afirmatie, doar ca lucrurile nu stau chiar asa, poate ca nu are puterea sa o faca, desi daca ar aveao ar faceo.
Eu asa as face, las aresta pe zelelnski il predau rusilor, si razboiul ia sfarsit, iti garantez, fara ca Rusia sa ia ukraina, va garantez lucru asta.
Tot rahatu asta a fost stirnit de acest idiot in viata zelinski care a cautat sa elimine orice alta cultura, orice alta limba decat ce voia el si gasca lui.
De la asta sa plecat razboiul, nu de la povestile inventate, iar UE si altii au pus botu, ii manevreaza un actor nebun gen cum este si in Ro actorul care tot apare pe la tv si tine partea lui Gerogescu, cum ii zice Zmafirescu, ala este un actor nebun, este nebun de legat, oamenii astia is periculosi, trebuiesc tinuti in lesa, sau la racoare.
In rest ce zic pe aici de Trump uni utilizatori, aia este parerea massmedie din RO, a celor care va impuie capul cu tot felul de rahaturi, nu sunteti voi americani, nu locuiti voi aici sa stiti ce se intampla sau cum se intampla.
Personal nu vad nici o diferenta pe plan intern, cand era Trump sau democratii, sincer prefer pe Trump decat pe comunistii de democarti.
Uite un exemplu de "curva" democratii, care au cistigat prin Biden bosorgu in fata lui Trump alegerile trecute. Trump si gasca lui au spus ca o sa interzica avortu. Democartii comunisti, au spus ca ei nu interzic avortul, femeia sa faca ce doreste ea.
Au cistigat democartii si ce crezi? Sa interzis avortu deci in SUA acum avortul este interzis, lege data in timpul cit guverna Democratii.
Care este "curva"? Trump cel putin daca este sincer spune ce gandeste, nu ca altii una spun si alta fac.
Vrei sa se termine razboiul ala rusesc? Trebuie eliminat zelinski, este un pericol pentru orice societate, chiar pentru societatea lor.
Ce te face sa spui ca a innebunit Trump? Dupa ce am citit aici ce ai spus, am dat un raspuns, fara sa ma fi interesat, de regula nu ma interesez, spun ce stiu sau cum vad eu situatia, dar acum, dupa am zis sa vad.
Trump asa a declarat cum spui, dar de ce s-a intors acum, cum zici? Se pare ca ori atit ai putut pricepe, ori atit vi s-a dat voua acolo, nu stiu exact ce vi se arata, nici nu ma uitai in Romania sa vad ce zic ziarele, tv.
Dar de fapt ce se intampla? Trump asa cum a promis s-a pus pe treaba, a trecut la negocieri, la restrictii catre Rusia sa vina la masa tratativelor.
Ca sa vezi si sa nu crezi rusii au fost de acord, mai ales ca toata lumea le sare in cap, plus aceste enbargouri sau cum se mai numesc, asa ca sau aratat interesati sa treaca la negocieri.
Cind a venit rindul lu Dracu ( zelinski) omu nu-i de acord, pur si simplu omu se crede calare pe cai mari si nu-i curios de negocieri, nu-i curios de trump, ce vine asta sa-i zica lui ce si cum si uite asa chestia asta la infuriat pe Trump, adica vii la mine sa te ajut, ceri ajutoare, apoi daca incerc sa te ajut pe cale diplomatica nu esti de acord.
Zelinski care inca odata o spun, asta este dracu, asta a adus razboiul acolo, nu este interesat decat de o prelungire a razboiului, dar cu arme, cu ajutor american si european, el vrea ca nimeni sa nu ii zica ce sa faca lui in tara papura voda pe care o coduce, dar vrea in schimba sa fie ajutat sa mentina razboiul.
Asta trebuie eliminat asa cum am spus, trebuie inlaturat, altfel razboiul nu se va termina, daca se continua sa il ajute cu arme si ce ajutoare i se mai da.
Trump asta a spus, hai sa terminam, hai sa discutam sa cadem la intelegere, dar se pare ca nu are cu cine din partea guvernului sau a dictatorului ukrainean, acest handicapt care joaca teatru.
El credea ca Trump e Biden nu frate cu Trump nu joci teatru s-a terminat.
Daca Trump ii taie macaroana, nu ca nul vad bine pe dracu asta, nu vad bine Ukraina, in lipsa de ajutoare, handicapatu se va afla cu mainile goale in fata rusilor, care il va elimna si ar putea chiar sa anexeze si Ukraina.
Daca dictatorul lor asa vrea, atunci asa sa fie.
Acu pricepi de ce Trump s-a intors? Nu s-a intors deloc, nu are cu cine discuta, Ukraina sau dictatorul lor nu este dispus sa negocieze, sa discute cu nimeni.
El are niste idei cretine in capu ala de handicapt, nu intervine nimeni in politica tarii lui, idee de cretinoid, cum, dracu poti gandi in halu asta cand el este la mina UE si SUA, daca astia is ia mina de le el, so ales prafu, nu doar de el, de toata Ukraina.
Pina la urma ce interes are Trump in Ukraina? Nici un interes, asa sal lase dracu de handicapt in legea lui.
Zelinski asta este un fel de arab, daca intelegi, el are niste idee ce nu i le poti scoate din capatina aia goala, nici nul poti face sa priceapa ceva.
El saracu e pe drumu lui, atit poate atit face, dar no sa o mai duca multa vreme, se satura si cei care il ajuta.
Deci cel care vrea razboi nu-i Putin, este acest martafoi, aparut peste noapte si se crede nu stiu ce mare scula.
Iara cei care lau ajutat pana acum, nu au facut decat sa intretina razboiul.
Cauta sa vezi de ce Trump face ce spui, pentru ca spune adevarul, ce vrei sa spuna, sa minta ca nu vrea Putin sa negocieze? Pai daca Putin a zis ca el este de acord, si handicaptu de zelinski zice ca nu, vrei sa minta?
Uite la voi cum sunteti manipulati acolo in RO cine stie ce rahaturi va mai arata romanii la TV, nu stiu de ce tot se tine partea unui netrebnic, care urasete Romania, care vrea teritorii romanesti, care a spus ca Basarabia de mii de ani erau teritorii ukrainiene nici nu existau oameni pe pamint si basarbia era a lui
Cu cine sa discuti, poti discuta cu un asemenea exemplar? Acu puteti vedea adevarul, pana acum toti cei care au vorbit cu acest zelinski sau abtiunt sa zica ceva, nu stiu ce interes au avut, dar uite ca Trump vine, vorbeste cu el si vede ce individ este, vede ca nu se poate discuta cu un asemnea exemplar.
Deci cam asta este povestea, asa ca daca si tu esti ca si zelinski sau esti indoctrinat de romani proukrainieni, e normal sa crezi ce crezi.
Eu am spus-o si inainte, o spun si acum, Romania a avut cea mai mare sansa din istoria ei, sa isi recapete teritoriile inapoi, cand Rusia a intrat in Ukraina, terbuia si RO sa isi mute granitele pe Nistru si marea neagra si bucovina care este la ei, deci nu atacam tara vecina, mergeam frumos si ne luam teritoriile inapoi.
Asta trebuia sa faca RO, nu sa-i ajute, nu ai pe cine ajuta, voi asta nu prea pricepti.
Uite ca prostu asta, Trump, sau timpit cum il face un alt handicapat aici, ce i-ai dat raspunsu cistigator, a fost in stare sal citeasca pe zelinski imediat.
Trump este timpit dar este presedinte, este timpit dar este miliardar, este timpit dar la viata lui a facut de toate chiar si showuri la tv, este timpit in viziunea unui cretin, a unui idiot in viata cum este acest suntserios, un nimeni, ca asta este nimeni, daca nu se inventa internetu murea fara sal stie nici pamintu, dar acum are ocazia sa isi arate coaja de cap goala pe aici pe TPU.
Tu la dealde astia dai raspunsuri cistigatoare? Is lamurit si cu tine. Logic ca ai aceleasi opinii ca el, odaca ce i-ai dat raspunsu cistigator, doar nu esti mai luminat, cum e turcu si pistolul
Tot ce am înțeles din ce ai scris e ca esti pro rus. Marș!
AS esti cand ai capatana goala, te lasi manat de cei care au ceva.Te inteleg ca esti o oaie fara cap, dar nu ai ales tu sa fii asa, totul vine de la cei care teau facut, aia is de vina ca sau incurcisat
Proverb turcesc: "Dacă un nebun ajunge stăpânul unui palat el nu devine rege ci va transforma acel palat într-un balamuc". Se potrivește situației actuale de la Washington. Vezi scenele din Biroul oval și comportamentul (degradant) al lui Trump și J D Vance vis-a-vis de Zelenski.
De fapt administrația Trump poate fi comparată cu o gașcă de tâlhari condusă de un psihopat - ceva de genul filmului Mad Max Furiosa.
Ti-a placut filmul ala? Au dat-o prea in extremism cu caracter "femme fatale"
Îmi aduc aminte când a ieșit în primul mandat, eu eram în Germania și toți colegii mei de muncă si eu, eram uluiți. Declinul Americii a început încă de atunci.
Trump privește lumea ca pe o afacere, de asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat la acea întâlnire. Are energie, are gaz, are petrol, are economie, are tot ce vrea el, dar NU are acele minerale cu care vrea să facă rachete și baterii pentru Musk.
E trist să văd lumea atât de topită după putere, bani și influență, dar sunt oarecum obișnuit pentru că nu e ceva nou pentru mine. Am evident o părere proastă, și părerea asta o are toată Europa, dar asta nu îl va opri.
Știam că e un fan Putin, un păcălici misogin, iar condamnarea penală în care a fost găsit vinovat de abuzuri sexuale, șantaje doar mi-a reconfirmat ideile. Nu credeam că va merge atât de departe încât să colaboreze cu Rusia și să facă din America o dictatură, însă șansele erau destul de mari. Dacă nu era ales președinte, era închis acum datorită condamnării și probabil știa asta, așa că a băgat miliarde de euro în campanie, le-a promis oligarhilor tot ce vor, numai să scape de pușcărie datorită imunității președintelui.
Cine îl admira, nu știa mare lucru despre el, iar cine îl admiră și acum, e cel mai probabil pro-rus sau semi-anaflabet.Omul este singurul președinte condamnat penal din SUA, a prăbușit economia, a crescut extrem de mult prețurile, a concediat oameni pe motiv de rasă, gen, orientări sexuale sau religioase și a produs câteva prăbușiri de avioane soldate cu morți, încearcă să interzică avortul la nivel național, vrea să schimbe constituția pentru a candida din nou ca un dictator, dă ordine săptămânale pe care curțile judecătorești le blochează, toate numai într-o lună.
A raliat toate țările europene și nu numai împotriva lui, însă multe tot mai încearcă să readucă SUA pe calea cea bună, dar eu zic că asta e o pierdere de timp, mai ales când trumpiștii vorbesc în secret cu pro-rușii din Ucraina pentru a-l înlătura pe Zelensky și ridică sancțiunile împotriva Rusiei.Eu nu îmi aduc aminte de vreo țară care să fi ajutat Rusia cel puțin de la începutul războiului, mai mult decât o face SUA acum.
Cred că SUA lui Trump e un dușman la fel de mare precum Rusia și nu ar trebui să ne mai mințim singuri că nu e așa.Trebuie să rămânem uniți în Europa, alături de aliați precum Canada, Japonia și chiar sper că și China în momentul ăsta.
Personal nu sunt fan Trump, si nu sunt fanul nimanui din politica indiferent ca e vorba de Romania sau alta tara. In ce priveste deciziile oricarui conducator de stat, sunt foarte, foarte multe dedesubturi pe care noi nu le cunoastem. E usor sa-l victimizam pe zelenski cand media promoveaza doar ce vor ei la televizor iar noi stim doar 1% din adevar si comentam in necunostinta de cauza. Personal Zelenski mi se pare un agitator, el la conferinta cu Trump si Putin a fost singurul care s-a opus incheierii razboiului. Omul nu a vrut sa opreasca razboiul, el a vrut sa fie sustinut cu arme, munitie si carne de tun iar Trump practic i-a zis sa se descurce singur ca America nu se mai implica.
" iar acum il face agresor pe zelenski, da vina pe Ucraina, colaboreaza cu Putin, il umileste public pe zelenski, si lista poate continua. " Da pentru ca Zelenski a refuzat toate ofertele care i s-au pus pe tava in ce priveste incheierea conflictului iar dupa ce Trump i-a comunicat faptul ca America nu ii va mai sustine, l-a injurat in ruseste pe Trump.
Tine minte de la mine, orice poveste are trei versiuni. Una prezentata de " victima "; una de catre " agresor " si versiunea adevarata care este undeva la mijlocul celor doua.
Omul e un bun afacerist. Asta nu inseamna ca este si un bun presedinte. Relatiile lui internationale mereu s-au bazat pe profit financiar. Omul trage pentru turta lui si tara lui. Ca picam noi prost in afacerea asta, e problema noastra. Cam asta gandeste el. Daca vrei e la Trump sa fi protejat, trebuie sa-i faci oferte. Ca altfel nici nu se uita la tine.
Întotdeauna m-am gândit! Ce i-o fi venit lui de a intrat in politica? Și încă stau și ma întreb de ce l-a votat lumea doua mandate?
Sincer pe mine mă cam îngrijorează situația politică mondială de la ora actuală, prevăd lucruri mai puțin plăcute în viitor. Trump și statele unite, care ar fi trebuit să fie un pilon occidental în calea tăvălugului rusesc a ajuns târfa lui Putin și se învârte cum vrea el, europa e dezbinată și se ceartă ca niște copiii că de ce unii au fost invitați la samit și alții nu în timp ce Toate țările civilizate și nesupuse deja unui regim totalitar se confruntă cu propriul popor scârbit de sistem dar și îndoctrinat și manipulat printr-o propagandă care se extinde ca un cancer la nivel global. Acum se aruncă zarurile și e greu de spus cum vor cădea, valabil și pentru românia. Nato pare să se destrame, europa la fel, iar dacă nu suntem uniți împotriva ideologiilor rusești nu avem din păcate nici o șansă.
Studiezi psihologia?
BitchInRedDress întreabă: