anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre venirea emigrantilor in Europa si in tara noastra?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ca va creste populatie feminina in numar sper si ca o sa am mai mari sanse sa ne gasim pe cineva, nu am ce sa spun, europa asta vrea, asta primeste, cui i pasa de noi nimanui de ceea ce spunem, credem etc

| ubox7007 a răspuns (pentru RAY):

De fapt cam 70-80% din emigranti sunt barbati, daca devi gay s-ar putea doar sa mori caci musulmani urasc homosexuali, dar ps ei au si niste 20cm+ pe acolo, fi pregatit de concurentawinking

| RAY a răspuns (pentru ubox7007):

Miai stricat ziua, bine ca mai tine doar 55 de minute

| T0T a răspuns:

O părere proastă. E cum vrei tu să fie dar numai benefic nu este pentru Europa. Pe lângă ne asumăm riscuri imense.

| Ibrahimovic a răspuns:

Nici nu stiu ce sa mai zic despre acest subiect. Oamenii aia n-au plecat de bine din tarile lor, si de asta trebuie intelesi. Pe de alta parte haosul e imens, consumul de resurse va fi mult mai mare, plus ca asa cum a zis si FreyNsyde, ne supunem unor riscuri (noi europenii, in general.)
Sa se mai aseze putin lucrurile si vom vedea ce va fi.

| pufulescu a răspuns:

Pai e bine, o sa fie si Romania ca Franta. O sa avem cartiere unde nu poti intra daca esti alb/a la ten ca iti iei bataie sau viol in grup mare, criminalitate ridicata, multe droguri la dispozitie pe strazi, zeci de masini incendiate pentru distractie in fiecare noapte si revolte periodice.
Doar asta am vrut, nu? Sa fim ca in Vest...

Întrebări similare