"violatorii au fost tratati cu blandete inimaginabila atat de populatie" cum ai ajuns la concluzia asta ma rog? inteleg de ce zici de lege, pentru ca ii lasa dupa 2 ani, dar de populatie? nu cred ca e cineva normal la cap sa stie ca e un violator pe strada la el si sa nu fie cu ochii pe el la fiecare pas
Violurile au luat o amploare incredibil de mare deoarece violatorii au fost tratati cu blandete inimaginabila atat de populatie cat mai ales de lege. Ar trebui sa se schimbe neaparat parerea celor care aplica legea si sa se inaspreasca pedeapsa prevazuta in actualul cod penal. De asemenea ar trebui adoptat modelul folosit in Germania unde toti violatorii sunt castrati chimic iar in caz de recidiva se aplica castrarea chirurgicala. Doar asa se poate eradica sau in orice caz reduce semnificativ aceasta plaga a societatii romanesti.
Vezi ce parere au satenii din acea localitate vasluiana, si nu numai. Ce zici de acea mama care stia ca batranul le viola pe cele 2 fetite ale ei de 6 si 8 ani si inchidea ochii pentru niste amarate de cadouri. In ultima vreme au aparut foarte multe cazuri in care in urma discutiilor cu reporterii, populatia nu constientizeaza gravitatea unui viol asupra psihicului celui violat si nu pare deloc indignata de ceea ce se petrece in realitate.
Acea "mama" cu siguranta merita inchisoare dar de aia din Vaslui nu stiu ce sa zic. lume nebuna
EXACT asta incerc sa zic si eu.
"violatorii au fost tratati cu blandete inimaginabila atat de populatie" cum ai ajuns la concluzia asta ma rog? inteleg de ce zici de lege, pentru ca ii lasa dupa 2 ani, dar de populatie? nu cred ca e cineva normal la cap sa stie ca e un violator pe strada la el si sa nu fie cu ochii pe el la fiecare pas
Oare nu ar fi mai indicat sa iti vezi tu de treaba ta? Incerci sa pari amuzant dar dai dovada de o crasa imbecilitate infantila.
Violurile au inceput sa fie din ce in ce mai frecvente in Romania.De ce? Pentru ca legea nu le face aproape nimic persoaneor care violeaza. Fata de alte tari eeuropene, in Romania un violator este tratat mai bland si decat un hot.Ar trebui sa se ia masuri mult mai dure pentru astfel de persoane, pentru ca o persoana violata ramane traumatizata pe viata, cu tot cu, consiliere psihologica. Bafta!
Existau si inainte numai ca lumea nu le spunea la tv. Este o falsa problema creata de media si repusa pe tapet de jeguri ca Maruta si alti penibili.
Loyd06 întreabă:
AlexeHellsing întreabă: