| Hyperion7 a întrebat:

Ce părere aveți? E just ceea ce face acest individ? Eu zic că nu.
https://youtu.be/uiRApN5g6hg?t=429
O nota umoristică, muzica se potrivește cu contextul laughing
https://youtu.be/0Aa9N8ANZMk

89 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns (pentru Hyperion7):

Lol, eu mi-am spus părerea.Toate partidele fac lucruri din astea, care totuși nu sunt așa de grave.Iar dacă vrei să cauți, poți găsi foarte ușor multe videoclipuri și cu celelalte partide cu fapte și mai abominabile. Ai găsit o chestie minoră de care să te legi, ciolacu a făcut altele mai grave.Și psd-ul.
Cu toate astea, psd-ul la tine local poate avea un candidat mai bun decât celelalte partide, iar eu zic că nu e fair să renunți la un candidat doar pentru că nu votezi Ciolacu la prezidențiale.Iar asta e valabil pentru toate partidele.
Asta e părerea mea.Fiecare partid face diverse chestii pentru a atrage oameni, unii dau mici, alții bani, că acum sau în urmă cu doi ani, toți fac câte ceva, lucruri care pentru mine nu sunt mai relevante decât competențele, ideologia fiecărui candidat pe care eu trebuie să îl votez.

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

"Ce sa zic, privește partea buna, decât să vezi întrebări legate de sarcini nedorite și prezervative sparte, mai vezi și tu pe nea' Marcel cum își face de cap in precampanie"

eu as vrea sa dispara aceste categorii de pe TPU (cele in care intra toti limitatii care intreaba numai non-sensuri) si carora le raspund "trollii" de clasament!
atunci vor disparea toate' jasminele' dintre useri! atunci va ramane doar lumea buna...nu stiu daca eu raman printre 'lumea buna', dar cel putin nu-s o "jasmina"

| Hyperion7 explică (pentru J0B0MAT):

Da' nu mă leg de dom' Ciolacu,ci doar va cer părerea.
Vorba ta,sunt fapte și mai grave, corect, n-am zis nu, însă repet, doar voiam să văd care e punctul vostru de vedere.
Cat despre opinia ta, mulțumesc!

| Hyperion7 explică (pentru Simpatic):

Da,ai și tu dreptatea ta, nu neg, însă care ar mai fi sensul platformei?
Jasminele nu vor dispărea, n-au cum.De exemplu, sunt peste tot aceste Jasmine, fie că vorbim de viață reală, rețele sociale și unde mai vrei tu
Pentru că românul e cârcotaș și priceput la toate și, ca sa fie treaba treabă, lumea buna s-ar plictisi fara troli care sa le crească tensiunea sau sa o facă să râdăwinking

| J0B0MAT a răspuns (pentru Hyperion7):

Indiferent care este scopul întrebării tale, cam astea sunt părerile mele și despre Ciolacu, PSD, partide în general și despre alegeri.

| LisaJulie a răspuns:

Nu îl prea plac! Nu pot înțelege cum de oamenii cred ca el e diferit! E la fel ca alți politicieni

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

Mie imi plac anumiti troli, aia care fac caterinca aici, dar imi displac prostii aia care intra cauta polemica si injura apoi, niste limitati de 2 bani!
si da si tu ai dreptate in ceea ce zici, esti un tanar capabil!

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Probabil pentru că au o viziune distorsionată asupra sa?
Pentru că nu au capacitatea de a înțelege ce se întâmplă, de fapt?
Sau pentru că nu e sincer cu alegătorii și alegătorii, naivi, cred că o pomană venită din partea oamenilor politici e doar pomana și atât?
Greu de dat un verdict

| LisaJulie a răspuns (pentru Hyperion7):

El zice ca e conservator, dar eu nu am auzit sa ajute mediul rural cumva

| simplaexistenta a răspuns:

Concluzie: Daca ai apa, canal, pensie, esti fericit si sufleteste si trupeste laughing.
Concluzia 2: Merg chelbosii pe strada si striga "votati psd-u", si toata lumea se conformează.

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Se presupune ca cei numiți conservatori ar trebui sa facă ceva pentru mediul rural

| LisaJulie a răspuns (pentru Mosotti):

Suntem o țară care votează orice în schimbul unor lucruri! Sa ma iertați dragi useri dar cam așa e

| Mosotti a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai si oricum orice ai vota e tot una.

| LisaJulie a răspuns (pentru Mosotti):

Eu personal nu cred ca a câștigat vreun președinte pe merit! Ori au fost măsluite ori au fost aleși din afara

| Hyperion7 explică (pentru Simpatic):

Mie,sincer,îmi displac toți,dar daca m-aș lua de fiecare pentru fiecare chestie,as lua-o Brăila.Așa,ii las in pacea lor,iar dacă întrec măsură,raport.
Scopul meu e sa ofer răspunsuri ajutătoare și să raportez ceea ce întrece orice limita,dar în rest,doar îmi fac treaba și îmi văd de treabă.
Cat despre cei ce înjură, sa știi că nu au o problema cu tine sau cu mine, ci probleme au la mansarda lor, atât de simplu.
Cat despre ultima parte, mulțumesc, mă flatezi kiss

| Hyperion7 explică (pentru simplaexistenta):

Da,da tu știi ce e mai amuzant, că acelasi om zice, imediat după, ca răspuns la întrebarea jurnalistului, daca are toate acestea, el zice nu încă.
Concluzie 3:Mai prindem încă jumate de deceniu fara apă, canal și toate alea crying

Și n-ai văzut că face? Face chef cu mici și bere gratis pe terenul de fotbal al comunei/satului respectivlaughing
Ce? Vrei mai mult? Nieh, poate mai târziu rolling on the floor

Dumnezeu mai știe!

Pai dacă le dai mici și bere la romani îți dau și haina de pe ei! Nu generalizez! Din nou iertați-ma useri de pe TPU

Asta îmi dă vibe de tovarășul ceașcă
Sa nu mă iertați dragi useri, oricum nu ajungeți să dați scroll până aici laughing

| LisaJulie a răspuns (pentru J0B0MAT):

Știi care e faza? Mita exista peste tot dar personal nu cred ca pica atât de mulți ca la noi!

Am mai văzut parca o campanie din SUA în care tot asa votați partidul respectiv și primiti hamburger McDonald's gratis

Îmi dă vibe de așa ceva, chiar daca nu are treabă cu politica
https://youtu.be/tXO2QtjixaM
https://youtu.be/Y9LMmqvjTF0
Cum ba să furi de la români? Au și ei o idee și gata, o furi.
Pai se poate asa ceva?

Pai melodia asta e peste tot prin Balcani! Și în Bulgaria e o versiune

Da,ok,dar cum băi, cum sa furi de la români? Cuum?rolling on the floor

Ce sa faci! Dacă avem politicieni corupți măcar ne distram pe muzica! Trăiască Balcanii

Cred că muzica asta se potrivește foarte bine cu contextul problematicii
https://youtu.be/0Aa9N8ANZMk

Am impresia ca e o versiune foarte veche a melodiei și mi se pare ca din Serbia sau Albania! Apoi a făcut Grecia, Bulgaria și în final noi am făcut o versiune

Eu aștept ziua ca se va face o parodie după piesa asta în engleza și se nu-mi fiecare politician corupt din Balcani! Dacă ar face cineva acest lucru ar fi legenda!

Nu știu dacă le vin idei de-astea "inspirate", până atunci, facem haz de necaz și ne spălăm cu lacrimele, că apa ioc rolling on the floor

Întrebări similare