Depinde daca esti sau nu prins.In Ro de obicei nu esti prins, toate faptele mi le-am facut aici caci daca le faceam prin Germania se auzea repede si ma dadeau afara de la kickbox. Daca ai facut sporturi de contact si esti prins o belesti mai rau deoarece membrele tale, inferioare si superioare subt considerate arme albe. Daca va bateti doar asa ca taranii risti maxim o amenda daca nu ii omori
Faza e ca el are fața de da-mi si mie un leu coa'ie si gagica sa e vai si amar si de ea
"Toate faptele mi le-am făcut în România"
Ce-i aici frate, Asociația Interlopilor Anonimi?
A, nu, doar niste adolescenți cu complexe de inferioritate.
Ce "amusant" esti
It takes one to know one, sport.
Las-o frate pe asta, e un troll care se da fata ca ea face drege, ce fata face kickbox, are atitudinea unui tigan de rahova si se lauda ca se bate cu lumea
Daca asa arata sportul pentru ei, unii nu meritau sa se apuce!
Bastarzi fara glorie!
Unde *** vezi tu adolescenti.Da, daca chiar esti curios am unchi la pușcarie din omor si nu vin dintr-o familie perfecta, vin dintr-o familie unita.Si familie unita inseamna sa faci fapte unul pentru altul, sunt in stare sa omor pe oricine care se ia de familia mea si mereu am fost crescuta in puf.Vezi cui ii mai comentezi asa ca cine stie cine te va si cauta sa te bata si tu fiind mai râma la cum raspunzi iti iei un dormeo
Da' mancatias pasarik ta de iubitoare da ban, da dura hesti mancamiai belingherul.
Woowww te crezi jmk ca injuri sau ce? nu stiu daca eu sunt mai naspa ca iti si dau atentie raspunzandu-ti sau ca tu ai scris " mancatias" in loc de mancati-as si mancamiai in loc de mancami-ai.Si totusi nu vin prea des in Ro ..Nush cand si cum te-am bagat eu pe tine in seama dar na. e ok sa mânanci rahat
Din ce grota ai iesit?
Sa înțeleg că unchiul tău nu a avut același nivel de street smarts ca și tine și nu și-a făcut toate "faptele" in tara?
Nu știu cum de ai interpretat răspunsul meu ca fiind curiozitate, era pura ironie, chiar nu mă interesează absolut deloc ce familie ai tu și cât de unită e ea. Iar dacă faptul că rudele tale înfundă pușcăria și tu declari sus și tare că ai fi in stare fara probleme sa le tii de urat, dacă asta ți se pare motiv de bravadă, ai coborât cu succes de la jenant la absolut penibil. Sau jenantă și penibilă dacă așa îți șoptesc vocile că esti.
Am evaluat greșit cand am zis adolescenți. De fapt ești la nivelul teribilismului de clasa a 5-a cu replicile astea de "taica-miu îl bate pe taica-tu".
Ori asta, ori tu și "famelia" ta v-ați născut în epoca greșită. Dar ce sa vezi restul lumii nu mai trăiește în neanderthal când genul asta de giboniadă impresiona pe cineva.
Grow the f¹¹ck up.
Frumoasa familie unita. Tu esti rezultatul oamenilor de langa tine. Tot ce faci tu in viata asta e sa executi dresajul pe care ti l-au dat ai tai. Daca vrei sa nu faci umbra pamantului degeaba, incearca sa gandesti pentru tine. Probabil nu esti capabil nici sa intelegi ca exista o viata mai buna decat una prin puscarii si dand in cap, nu te vad destul de inteligent sa realizezi dupa ce ai intrat la inchisoare ca ti-ai distrus viata.
Si apropo, daca corectezi pe altii, macar invata sa scrii.
Nu e mancatias cum zice el, nu e nici mancati-as cum zici tu. E manca-ti-as.
N-are nimic, macar știu ca am rezolvat ceva
Ce?
Am bubuit un prost
Imi fac singur dreptate domnule johnny sa invete sa nu se mai rada si sa nu mai judece o carte dupa coperta
Ok, când îți vei petrece tinerețea în închisoare vei avea cel puțin satisfacția că "ți-ai făcut singur dreptate".
Și pentru ce? Pentru că a râs unul de tine. Mare "dreptate" ți-ai mai făcut.
Macar ii dau niste pumni sa-i indrept fata aia de destrabalat, asa da
si nici nu avea motiv de ras
Un prost bubuit de alt prost. Ai o gandire imatură.
Ce rezolvi? masa si cazarea de la 3 la 5 ani?
Macar bubui un prost
Absolut, tu la parnaie, el prost in liberate pe urma.
Numai de castigat ai.
Mai si rade de tine pe urma.
Pai si cine ma prinde intr-un cartier in care nici musca nu se aude
Politia.
Martorii
Camerele de supraveghere.
Victimele.
O fi politia romana inutila, dar in principiu la infractiunile astea cu violenta au destul de putine cazuri nerezolvate, mai ales ca oameni care nu sunt mafioti internationali.
A, deci la sfarsit iti dai si tie cateva peste bot? Ca in cazul de fata, prostul cel mai prost o sa fii tu, nu ala care a facut misto/rise de tine ca atita il duce capul...
Tu ai o gândire matura că stai non stop pe aici?
Mă vezi non-stop pe aici? Intru 15 minute dimineata, plec la munca si mai intru seara dupa ora 6.
Tu de ce esti avertizat? Pentru ca ai o gandire matură?
Depinde ce rezultat ai. Dacă au râs de tine, ți-au rupt un picior? Că văd că ai rămas fără minte.
Esti foarte gentleman din moment ce zici ca vrei sa-i dai in cap numai lui, desi la inceputul propozitie zici ca vrei sa le dai la amandoi.NOT.
Solutie : nu da la niciunul in cap, esti rezultatul a miliarde de ani de evolutie, deci comporta-te la atare, nu ca in Epoca de piatra cand isi dadeau cu batele in cap fiindca nu stiau sa comunice.
)
Wow, îți dai seama cat de cool crede tot TPU-ul că ești acum?
Poți face fata la atâta faimă?
Sincer nu, am nevoie de ajutor, te oferi?
Poți păți multe: de la amendă penală, până la închisoare cu executare/suspendare, depinde de încadrarea faptelor (care poate varia de la loviri și alte violență până la vătămare corporală sau tentativă de omor, sau chiar ucidere din culpă/omor calificat.
Vezi că faptele se pot cumula pe domeniul public mai ales, unde se poate adăuga si tulburarea ordinii și liniștii publice. Deci ești bun de plată. Nu merită
Vorbeste pentru tine ratatule, am 18 ani
Ah, deci poti si VEI raspunde penal pentru faptele tale...
Daca au ras aiurea de tine foarte bine si făcut de l-ai bătut pe slavul ăla! Nu permite nimănui să te calce în picioare că o să acumulezi multe frustrări și de la bully te poți alege cu anxietate, atacuri de panica, mai bine sa aibă ei anxietate daca tot și-au cautst-o cu lumânarea.
Ăștia se dau unii sfinți că sunt fătălăi, la o palmă sau pumn cheamă pe alții sau garda, tu fa ce simți dar cu limita că poți avea probleme serioase cu legea și la noi.
Depinde ce patesc aia dupa lovituri. Amenda sau puscarie vei primi cu siguranta.