anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce patesc daca dau in cap la 2 bitangi de au ras de mine? Mai exact un baiat si o fata dar eu vreau sa dau in cap doar la baiat nu și la fata

Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

Depinde daca esti sau nu prins.In Ro de obicei nu esti prins, toate faptele mi le-am facut aici caci daca le faceam prin Germania se auzea repede si ma dadeau afara de la kickbox. Daca ai facut sporturi de contact si esti prins o belesti mai rau deoarece membrele tale, inferioare si superioare subt considerate arme albe. Daca va bateti doar asa ca taranii risti maxim o amenda daca nu ii omori

43 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru vlllaaddd):

Absolut, tu la parnaie, el prost in liberate pe urma.
Numai de castigat ai.
Mai si rade de tine pe urma.

| vlllaaddd a răspuns (pentru suntserios):

Pai si cine ma prinde intr-un cartier in care nici musca nu se aude laughing

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru vlllaaddd):

Politia.
Martorii
Camerele de supraveghere.
Victimele.

O fi politia romana inutila, dar in principiu la infractiunile astea cu violenta au destul de putine cazuri nerezolvate, mai ales ca oameni care nu sunt mafioti internationali.

| TheGentleman a răspuns:

Poți păți multe: de la amendă penală, până la închisoare cu executare/suspendare, depinde de încadrarea faptelor (care poate varia de la loviri și alte violență până la vătămare corporală sau tentativă de omor, sau chiar ucidere din culpă/omor calificat.

Vezi că faptele se pot cumula pe domeniul public mai ales, unde se poate adăuga si tulburarea ordinii și liniștii publice. Deci ești bun de plată. Nu merită

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde ce rezultat ai. Dacă au râs de tine, ți-au rupt un picior? Că văd că ai rămas fără minte.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru vlllaaddd):

A, deci la sfarsit iti dai si tie cateva peste bot? Ca in cazul de fata, prostul cel mai prost o sa fii tu, nu ala care a facut misto/rise de tine ca atita il duce capul...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru vlllaaddd):

Ah, deci poti si VEI raspunde penal pentru faptele tale...

| vlllaaddd a răspuns (pentru sadrian46):

Mai du te ma dracu

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru vlllaaddd):

Ei vezi, cum îți sare țandura din nimic. Nu vrei să îmi dai și mie în cap?

| vlllaaddd a răspuns (pentru sadrian46):

Nu ca tu esti om fain si de treaba

| Celdrept a răspuns (pentru darrio2007):

Tu ai o gândire matura că stai non stop pe aici?

| LoveSleep a răspuns (pentru Ilovedinero):

Frumoasa familie unita. Tu esti rezultatul oamenilor de langa tine. Tot ce faci tu in viata asta e sa executi dresajul pe care ti l-au dat ai tai. Daca vrei sa nu faci umbra pamantului degeaba, incearca sa gandesti pentru tine. Probabil nu esti capabil nici sa intelegi ca exista o viata mai buna decat una prin puscarii si dand in cap, nu te vad destul de inteligent sa realizezi dupa ce ai intrat la inchisoare ca ti-ai distrus viata.

Si apropo, daca corectezi pe altii, macar invata sa scrii.

Nu e mancatias cum zice el, nu e nici mancati-as cum zici tu. E manca-ti-as.

| darrio2007 a răspuns (pentru Celdrept):

Mă vezi non-stop pe aici? Intru 15 minute dimineata, plec la munca si mai intru seara dupa ora 6.
Tu de ce esti avertizat? Pentru ca ai o gandire matură?