In primul rand, nu poti intra intr-un asemenea loc, pentru ca nu poti trece de securitate, fara sa ai bilet platit.
Deci, sansa sa zbori acolo, este fara pic de sens.
Pai e o casa in constructii intri in ea si de acolo te duci la un gard din spatele strandului si pe acolo poti sa te cateri pe gardul strandului si sa intri inauntru.
Teoretic e frauda, cred ca ar putea chema politia sau, cel mai probabil, te-ar pune sa platesti, nimic mai mult. Practic, e vina securitatii lor ca tu ai intrat fara sa platesti...
Depinde cati ani ai! Eu sunt agent de securitate la o fabrica dar daca ar fi sa lucru acolo si te-as prinde noaptea ce as face ar depinde de varsta ta. Daca vad ca esti copil te-as lasa sa pleci deoare stiu cum e sa fi copil si eu ma bagam in tot felul de locuri unde nu aveam
voie cand eram copil dar daca esti adult ii alta treaba, daca te-as prinde te-as pune sa te legitimezi si as chema politia pana atunci te-as retine pe loc daca te-ai opune si ai incetca sa fugi ti-as da cu spray lacrimogen in ochi sau daca ai incerca sa ma lovesti te-as bate cu tomfa(baston) pana nu te-ai mai putea misca. Iti recomand ca mai bine sa stai cuminte daca esti adult. Nimeni nu are boie sa te bate doar in cazul in care ii ataci si ar fi autoaparare dar cine stie ce agenti or fi acolo sibte mai alegi si cu o bataie mai ales daca se intampla intr-o zona unde nu bat camerele si se mai si cunosc cu poligia si cel mai 80% ii probabil ca se stiu cu politisti deci, cum am mai zis, mai bine stai cuminte!
anonim_4396 întreabă: