| SilentRain a întrebat:

Ce patesti daca zgarii o masina din greseala? Ca si pieton?laughing)

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Te va alerga masina aia in vise si vei muri ((((((((((((((((

suntserios
| suntserios a răspuns:

Platesti reparatia... daca te prinde

| Sn4k3 a răspuns:

Daca te vede, niste injuraturi/o bataie eventual. Daca nu, nimic.

| SilentRain explică (pentru Sn4k3):

No sa ma vada 'ca la ora aia o sa doarma si patul sub el., hi-hi-hi-hi devil

| Sn4k3 a răspuns (pentru SilentRain):

A, din ''greseala''. Am inteles.

| AFR81 a răspuns:

De ce ai zgaria o masina? De ce ti-ai bate joc de lucrul altuia? La fel spuneam si eu ca as face cu masinile parcate aiurea pe trotuar, care impiedica circulatia pietonala, insa acum, daca as vedea pe cineva ca ar face asta asupra masinii mele, pentru care au muncit parintii mei, cred ca l-as rupe cu bataia.

| Dismally a răspuns:

Din greseala sau intentionat nu prea conteaza, poti pati ceva doar daca proprietarul masinii te va da in judecata si va putea demonstra ca tu i-ai zgariat masina.

| Începătorul988 a răspuns:

Masina lovită de un pieton. Nimic dacă nu te vede proprietarul sau camerele de luat vederi.

| unvecin a răspuns:

Nu fă prostia asta.

| Alfred0703 a răspuns:

Daca stie ca tu ai fost, atunci poate cu o bataie. Daca nu stie, atunci nu patesti nimic.

| Vladut123456 a răspuns:

Nu cred ca ai pati mai nimic, dar daca ai zgariat vreo masina ii lasi propietarului frumos un biletel in geam cu numarul tau de telefon si ii faci masina omului, asa ar fi frumos si omenesc.

| SilentRain explică (pentru Vladut123456):

Pfffffff,dar cum sa nu.....il invit si la cina laughing)

| Liviu a răspuns (pentru SilentRain):

Daca e femeie o trimiti la mine, ca vad ca ai facut referire strict la barbati laughing te inteleg big grin hihi, deci? astept mesaje laughing cu femei, la barbati nu ma bag big grin

| Gafiţa_Ioana_1992 a răspuns:

Nu cred ca ar fi o problema atat de grava incat sa fie ceva rau
asta depinde si de zgarietura

| Rareș88888895 a răspuns:

Depinde, daca e zgarietira lunga de peste 20 cm ar cam trebui sa i-o repari dar daca e mai putin de atat sau daca nu e observabila e treaba propietarului. Dar daca ai zgariat-o in timp ce erai pe trecere iar el era cu masina pe teritoriul trecerii de pietoni oricat de mare ar fi zgarietura el e responsabil cat timp era cu masina pe o trecere.