Pesrsoanele care dovedesc ca nu au nici un venit, nu au proprietati, nu au masini propretate personala, mai bine zis nu au nimic, primesc ajutor social daca presteaza 9 zile pe luna in folosu comunitatii din care fac parte si primesc lunar suma de 90 de ron de persoana, femeile care au copii sub 7 ani sunt scutite de munca in folosu comunitatiiei sunt folositi acolo unde primaria are nevoie de muncitori.
Persoanele care nu vor sa munceasca.
Ei au urmatoarea lozinca:''munca dauneaza grav sanatatii si trebuie sa te lasi.
Ajutor social pot primi personele care nu au un venit mare.statul ofera bani sau alimente persoanelor al caror venit nu depaseste suma stabilita de stat.nu stiu exact cat este... daca imi aduc aminte bine pentru a putea primi ajutor social anul trecut trebuia ca venitul fiecarui membru al familiei(daca cel care cere ajutor are familie)nu trebuia sa fie mai mare de 150 ron.acum nu stiu exact cat e.
Mai exista un caz.atunci cand cel care cere asistenta dar are venit mai mare insa nu are casa, poate sa doarma in fiecare noapte la un centru special creeat pentru astfel de persoane. dar aici are voie sa stea decat noaptea.pe timp de zi nu ii este permis sa stea in centru.
gicaovidiu întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: