Ei se ocupa de oricine e pe acolo, nu conteaza varsta. Vrei sa inoti fara sa te certe, mergi in zona cu plaja salbatica unde nu e nimeni si te duci in larg cat vrea sufletul tau. Dar daca tu patesti ceva in zona supervizata de ei pe urma ei sunt trasi la raspundere, ca de ce te-au lasat. Da, politia poate sa iti dea multiple amenzi, si te pot si aresta daca esti recalcitrant cu ei.
Lasa salvamarii, ei doar isi fac datoria si sunt oarecum obligati sa suporte toate arogantele de la diversi "smecheri"
Eu cred ca tu ai scurtcircuit la mansarda, du-te si rezolva-l!
Geamandurile alea sunt un scop puse acolo, daca le depasesti inseamna ca apa e ceva mai adanca in zona aia si riscul de inec e marem, deci risc ridicat de deces, daca nu stii sa inoti la apa mare nu ai nicio sansa sa iesi de acolo, te duci la fund si te mai scot scafandrii fara puls, e normal sa nu te lase sa treci pentru ca multi cretini se duc in larg ca sa faca pe smecherii dar ei nu stiu nici sa calce apa sau sa faca pluta si se duc la fund si apoi salvamarii sunt trasi la raspundere, dosare penale, puscarie si apoi le sare lumea in cap ca de ce au murit unii, ar trebui lasati pe propria raspundere si semnatura astia care vor sa inoate mai departe de geamanduri, selectia naturala isi face ea de cap.
Nu-i mai bine să te duci la Marea Roșie, dacă la Marea Neagră nu ai liniște? Acolo, măcar, mai vezi câte un rechin...))
Nu exagereaza, ca altfel nu ar scoate pampalai inecati care au mers pe unde voiau ''muschii lor'' sau care inoata cand e steag rosu.
Nu ei te amendeaza ci politia, si pot chema politia de cate ori te vad unde nu trebuie.
Pana la aresti iti dau amenzi. De la 1000 la cateva mii, in functie de cate ori trebuie sa vina.
Da, au voie sa te scoata din apa daca incalci regulile. Daca ti se intampla ceva, pe cine cade vina? Pe ei, pentru ca nu au avut grija ca toata lumea sa fie in siguranta cand erau la post.
Ai senzatia ca ei iti spun sa nu mergi pana intr-un anumit punct de amuzament? Pentru ce mama naibii crezi ca sunt puse geamandurile, sa fie colorata marea sau ce?
Nu am sa inteleg niciodata oamenii ca tine care intentionat strica ziua oamenilor din post si le face ziua mai dificila. Daca sunt puse niste restrictii, le respecti, pentru ca nu suntem la mama acasa sa facem cum vrem noi. Constientizeaza odata faptul ca nu esti singurul care merge la plaja si nu detii marea sa mergi pana unde vrei. Geamandurile nu sunt puse ca sa iti faca vreun rau, ci invers.
Oamenii ca tine care se umfla in pene si se enerveaza cand li se pun restrictii de parca ar fi ceva regi ce trebuie respectati sunt o imperfectiune a societatii.
Daca vrei sa te sinucizi nu o faci intr-un loc public si cu siguranta nu in mare. N-ai decat sa mergi acasa si sa faci ce vrei cu viata ta ca nu te opreste nimeni. De vreme ce marea e un loc public care e amenajat, normal ca nu poti face ce mama naibii vrei tu.
Si nu, nu e ca si cum esti la magazin si iti pune produse in cos, pentru ca aia nu e "produs de securitate". Daca e sa o comparam cu ceva, securitatea de la plaja e ca securitatea din mediul normal, adica politia. Ai dreptul sa intri in apa cum ai dreptul sa mergi pe strada. Daca mergi pe o strada si dintr-o data te urci pe un stalp electric, fii sigur ca o sa vina politia la tine sa te dea jos. Asa e si in cazul asta. Cica sistem de localizare performant. De ce pana mea trebuie sa isi faca ei jobul mai greu pentru un incapatanat? Nu ai argumente pur si simplu. Daca la ei in regulament scrie ca nu ai voie sa treci de geamandura atunci NU TRECI SI PUNCT. Si de faptul ca nu lasa lumea in mare, aia se intampla doar cand e cod rosu si vine furtuna. Ai senzatia ca vor ei sa-si faca dosar penal ca au pus viata unuia in pericol?
Da fii civilizat omule, ai crescut in jungla? Tu conturbi efectiv linistea publica cu incapatanarea ta.