Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 31 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua! Va salut cu toata stima si respectul cuvenit! Intrebarea mea este urmatoarea : Daca bunicul si bunica mea care au fost parintii mamei mele au murit in urma cu 26 de ani el iar ea in urma cu ...? (mai mult)
Bună oameni buni! Am făcut accident în urma cu 2 luni și șoferul celălalt a decedat dar nu știm a cui e vina ca ne- am pierdut cunoștința., știți cumva unde pot suna să văd cum stă treaba...? (mai mult)
Bună Dacă ar fi să pic la sport sau psihologic în sesiunea din primăvară la MApN se poate să mă înscriu din nou in toamnă dacă v a fi o nou sesiune?
Heya, plănuiesc sa merg în R. Moldova la cineva, se poate sa merg cu buletinul? N am pașaport și nici nu mi as face doar pentru o zi sau doua în R. M. Am văzut ca se poate doar cu buletinul, ...? (mai mult)
Salut, aseară mergeam în drum spre casa iar pe o porțiune dintr o localitate vecina mi- a sărit un pieton în fata de pe acostament, omul era beat criță și mi- a aparut în dreapta mașinii, ...? (mai mult)
Bună ziua! Ce înseamnă UCC 3-402 (b) (1)?
Bună, ce atestat este necesar pentru transportor mașini pe categoria C+E? Numai CPI marfă? Vă mulțumesc
Bună, am bursa de reziliență și socială. Am băgat acte pentru ele și au fost bune, am card la CEC bank și din octombrie de când trebuia să intre banii până în prezent m- e nu mi- au intrat...? (mai mult)
Buna seara! Daca eu platesc la anaf adica primarie ca sa am calitate de asigurat si intre timp ma angajez mai platesc la anaf un an de zile asigurare medicala ca sa beneficiez de ea?
Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am lucrat și acum după șase luni am decis sa plec. Eu sunt și eleva la liceu și mi- a fost destul de greu sa lucrez așa. Problema a fost că anumite angajate nu...? (mai mult)
Bună ziua Eu am fost amprentat în Germania în 2008, am făcut o mică prostie și am primit o amendă de 100 de euro. Oare mai figurez în baza lor de date?
O suprafate de padure a fost taiata la ras si fondul de conservare achitat. Dupa un an a fost vanduta. Fodul de conservare ramane la vechiul proprietar sau se trece la noul proprietar? / Banii din fond...? (mai mult)
Mai exista cantine ale saracilor in Brasov? Sau ceva de genul. Politia mi- a suspendat permisu 30 zile si amenda 810 lei pentru ca am trecut pe rosu la semafor. Iar eu fara permis nu mai pot lucra si nu...? (mai mult)
Bună ziua, aș dori niște informații dacă se poate va rog frumos, am nevoie de o adeverință sau dovada, care sa scrie ca, eu și iubita mea locuim la aceeasi adresa, locuință (apartanetul)...? (mai mult)
Bună ziua, sunt tehnician transporturi interne și internaționale, cu atestat profesional ce conține mai multe coduri pentru diverse meserii, as dori să obțin atestat profesional inspector ITP,...? (mai mult)
E normal ca poliția sa iti dea cazul in presa fără acordul tau? Am avut un conflict cu cineva care mă tot ameninta cu moartea - drept urmare, am facut plangere, iar politia a dat cazul in presa ...? (mai mult)
Bună. Am și eu o întrebare și aș dori răspunsuri cât mai exacte și sincere. Am consumat alcool(vin de țară rose 15% vol)de la ora 18:00 până la ora 22:00 în jur de 2 litri de vin maxim. Am...? (mai mult)
Buna ziua, daca un adult opreste pe strad un minor (11 ani) ca sa vb cu el despre o colega din clasa, imi puteti spune ce lege se incalca? In fata scolii, fara un adult de fata, parinte sau diriginte.
Pentru a se inchide un dosar penal la politie, este nevoie de numele si cnp? Cineva mi- a facut reclamatie la politie pentru un colet pe olx, i- am trimis fix ce a comandat si acum imi cere cnp si numele...? (mai mult)
Se poate face un dosar penal daca persoana care mi-a vandut ceva pe olx nu are numele de familie pe awb?
Buna! Daca sunt începător pot lua un golf 5 2007 cu motor de 1.9 diesel? Este vreo lege legata de motor sau cai putere?
Salut, daca am luat telefoane și televizor și laptop de la telerenta și nu le mai plătesc, ei pot să vină la mine acasă și să mi le ia? Sau să mă dea in judecată?
Buna. Am și eu o mica problema, am avut o relație cu cineva dar nu prea a mers și eu nu am mai vrut sa fiu cu el. De atunci trimite copiilor mei mesaje despre mine că m- a ajutat financiar și că...? (mai mult)
Salut, dacă am 20 de ani și permis categoria B de 2 ani, pot obține permisul categoria A (peste 35kw) la 20 de ani?
Buna seara. EU din luna august 2024 pana in decembrie, am avut salariul brut 5400 de lei. Acum vad ca in ianuarie 2025, sal BRUT a scazut la 5180 lei. Este ceva normal sa scada brutul daca eu...? (mai mult)
Bună ziua tuturor! Dacă am predat permisul în data de 6 decembrie pentru 60 zile, în ce dată îl voi putea recupera? Se pune și data de 6 ca și zi de suspendare sau se pune doar următoarea...? (mai mult)
Buna ziua! Zilele astea angajatorul meu m-a pus sa imi dau demisia fara voia mea. Nu am semnat demisia. Oare daca il dau in judecata castig ceva?
Sustinatorii lui Calin Georgescu repetă informația cum că, hotărârea CEDO de a ii respinge acestuia cererea, nu este definitivă, și că există pe rol un process care se judecă pe fond, și...? (mai mult)
Funeriu a zis acum câteva zile într-o emisiune tv că Ponta și Crin sunt moaștele sfântului USL. Vi se pare inspirată metafora? Sau, cam deplasată?
Salutare, am si eu o intrebare care imi da cu virgula si poate gasesc o solutie aici. Am iesit cu un grup de pireteni intr- o dupa- amiaza, pana in anul nou si fiind un grup maricel ne- am oprit sa stam...? (mai mult)
Buna, TPU! Am cateva intrebari referitoare la aspectele ce tin de arma alba, respectiv briceag. 1. Care sunt caracteristicile unei arme albe, conform legii? 2. Din cate am vazut, exista cateva...? (mai mult)
Buna seara! Am 25 de ani și de doi ani sunt împreună cu o fata care în prezent are 17 ani. Părinții fetei au fost de acord sa ne mutam împreuna. In acest timp au existat raporturi sexuale. D-...? (mai mult)
Salutare Vreau și eu un sfat. femei, bărbați. Multa lume îmi bănuiește iubita(Citiți tot și o să vedeți ce vrem sa facem) Eu și iubita mea avem amândoi 20 de ani și ne am mutat împreuna...? (mai mult)
Salut, daca eu si iubita mea am fost abordati de fostul ei pe strada si a inceput sa me scuipe si sa ne ameninte cu bataia, si apoi sa vina amenintator spre mine pentru a ma lovii, sunt in legitima ...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt nesalariat si as dori sa imi fac asigurare medicala voluntara la stat pentru anul 2025! Din cate am inteles de pe net trebuie sa completez Capitolul 2 din declaratia unica. Traiesc din...? (mai mult)
Se vorbeste mult despre asa numitul, , Proiect 2025 " de când a ieșit Donald Trump! Mulți din Partidul Democrat spun ca acest proiect este rău pentru SUA, ca Trump va interzice avortul și contracepția,...? (mai mult)
Buna! am o intrebare, care m- a macinat cumplit de ceva timp… sunt eleva in clasa a 9 a, pe mate- info bilingv engleza, si doresc sa ma transfer la alt liceu, pe stiinte sociale. am citit multe articole...? (mai mult)
Buna ziua! De 2 ani sunt într- o relație cu o fata de 17 ani. Părinții ei au fost de acord cu relația, și eu acceptat să mă mut împreună la ei. Însă de ceva timp apar neînțelegeri cu...? (mai mult)
Bună seara! Dacă am o promisiune notarială de la părinți pe un teren ce este de făcut? Trebuie să dezbat moștenirea cu frații mei?
Va salut am o mare dilema deci există legi împotriva c@...nibalismului? Vorbesc foarte serios, după ce am văzut filmul "DUMPLINGS" am rămas socat sa aflu ca unii oameni au fost c@@niibali, filmul...? (mai mult)
Salut, daca cumpar o masina cu tot cu numar trebuie sa platesc asigurare chiar daca cel care o vinde mai are asigurare inca 7 luni?
Ce parere aveti de Calin Georgescu, si daca il sustineti de ce? (Sper sa nu mi se stearga intrebarea) Doresc sa fac o dezbatere cu argumente si fara jigniri!
Salut! daca am un dosar penal pentru conducere fara permis in timp ce eram minor si inca nu a inceput procesul si eu am implinit varsta de 18 ani pot da examenul pentru permis auto?
Salut TPU! De ce toată lumea îl urăște pe Călin Georgescu?
Va salut, am avut o datorie la intretinere. La vremea respectiva m- au dat în judecata și era suma de 36, 360, 90 ( treisute șaizeci de milioane ) respectiv din anul 2020 pana cum, eu plătesc 600...? (mai mult)
Buna! Sunt in primul an de facultate, la buget, dar vreau de la anul sa dau admitere la alta facultate si sa renunt la cea la care sunt acum, pot da admitere pe locurile la buget? Nu prea inteleg...? (mai mult)
Salut. Ieri am avut orașul și am luat admis știu ca după 24 de ore ar trebui să fii băgat în baza de date aveți idee dacă ziua de astăzi 24 mica unire ar avea o influență?
Bună! Sunt studentă în Tg- Mureș, dar sunt de loc din jud. Harghita. Trebuie să îmi activez cardul de sănătate. CAS- ul din Târgu Mureș, poate să mi- l activeze? (am și viză de flotant,...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, poate s- a mai confruntat cineva cu această problemă, am urmat un curs de calificare pentru meseria de sudor, am terminat cursul, am dat examenul, l- am luat dar nu vor ...? (mai mult)
Salutare, stiu ca, cazierul expira la 6 luni adica acea foaie pe care o eliberezi de la politie, mie imi expira pe 27 ianuarie, este valabil si in ziua aia pana la 00:00 sau pana pe 26 la ora 00:00?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mellisa_1721 întreabă:
Ioana677 întreabă:
Anastasssiass întreabă:
Nalia09 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)