Eu pana in acest moment cu el votez. Desi pana acum votul meu s-a dus spre Base. m-am cam saturat de,, Marinel,,. Dar eu si familia a fost intodeauna de partea Regelui Mihai.
Ok nu prea cred ca are sanse reale pentru. ca nu e (-escu) din mahalaua numita Romania. Omu ala are coloana nu e nevertebrat ca Escu, escu si cu escu
S-ar putea sa avem surprize, dupa Iliescu, Constantinescu, Basescu...romanii sa doreasca altceva...
Nu se stie niciodata, s-ar putea sa ne surprinda! Ca orice candidat, are dreptul sa spere si sa incerce.Romanul a ramas cuprins de "spiritul de turma" si slabe sanse sa li se schimbe peste noapte mentalitatea.
Aproape nule, din sondajele pe care le-am vazut nu vor vota cu el mai mult de 2-3 % din romani
Daca ar iesi ar fi intr-adevar o schimbare majora dar pentru noi oameni de rand nu stiu daca in bine sau in rau.
Mie personal el ca persoana nu-mi spune nimic decat ca e sotul printesei mostenitoare... si ca mine cred ca sunt multi altii asa ca slabe sanse sa fie ales
Mici desi cred ca ar fi intr-adevar o schimbare in politica romaneasca si in perceptia Romaniei de catre restul lumii. Romanii insa sunt prea prosti sa faca o schimbare in bine si prea manipulati de fortele comuniste pentru a avea aceasta sansa - sansa de a scapa de rechinii vechi - Basescu, Geoana, etc.
Foarte putine.probabil 5% dar nu sigur, mai degraba Gigi Becali daca ar candida as zica ca ar avea sanse de 90%pana in prezent
Din cate am auzit ( just barfa) principele Radu i-l juca magistral pe Ceausescu in ceva scenete. Plus de asta - nu-s de parere ca dragoste nu are varsta.
Sansele sunt date in primul rand de POPOR! de dorinta oamenilor de a schimba cu adevarat in bine viitorul Romaniei, viitorul copiilor lor. Sansele stau in noi. Pana acum nu am avut cu cine vota, am avut doar de ales intre a vota contra cuiva. Cred ca in sfarsit avem de unde alege si putem vota CU cinevanu IMPOTRIVA cuiva. Pare un politician educat, care are valori (altele decat banii), care imi inspira incredere. Este complet diferit fata de clasa politica cu care ne-am obishnuit pana acum (din pacate). Multi din "oamenii politici" de pe scena politica nu au ce cauta acolo. Prioritatile lor nu sunt interesele poporului sau a viitorului tarii. Ei stiu ca au 4 sau 5 ani (dupa caz) in care sa se imbogateasca si trebuie sa traga tare. Romania. da-o nabii, ca se descurca ea. Ei bine, chiar cred ca acest om este un om pentru Romania, un om care-i poate asigura cel putin copilului meu un viitor. Eu imi doresc ca si copii mei, ai nostri sa traiasca mult, mult mai bien decat traim noi. Atunci cand au probleme sa apeleze cu incredere la institutiile statului stiind ca acestea lucreaza pentru el, pentru binele lui si a tuturor. Ii doresc mult succes si clar o sa votez cu el. Sper pentru noi, pentru romani sa iasa presedinte. Cred ca este Obama al nostru (doar Betsy Meyers, consiliera lui Obama, nu-l sustine degeaba). Sper ca restul de 64% din oamenii, adica cei care nu au votat, anul acesta sa iasa la vot si sa faca diferenta pentru noi, pentru copii nostri, pentru un viitor mai bun.
ValiMocanu întreabă:
GulDan întreabă:
anonim_4396 întreabă: