Sunt recunoscatori ca au avut inspiratia divina sa-l aleaga pe Trump, acest cruciat modern, si luptator in numele crestinilor albi nervosi si inarmati. America va fi ce a fost candva, exact asa cum le-a promis.
Atunci cand America mergea cu "white power".
https://www.youtube.com/watch?v=0Ryl2vj0iD4
S-ar putea ca nici solutia "Clinton" sa nu fi fost una fericita. Am auzit ca multi nu s-au dus la vot pe motiv ca "nu-mi place de niciunul". Nu stii ce-i acolo. Parerile sunt impartite. Unii zic: Presedinte ca Obama n-or sa mai aiba ei vreodata. Si situatia internationala este extrem de incalcita.
Si eu cred ca va trece mult timp pana vor mai avea un presedinte atat de intelectual precum Obama. Trump e ca un copil de gradinita pe langa el. Cat despre Clinton, e clar ca nu a reusit sa scoata la vot asa de multi oameni precum Obama in alegerile precedente, si de asta a pierdut, desi a castigat votul popular cu aproape 2 milioane de voturi. N-a avut acel ceva care sa-i faca pe oameni sa iasa s-o voteze pentru cine e ea, si nu doar ca sa voteze anti-Trump. Oricum, deznodamantul a fost unul tragic pentru SUA si pentru lume. Clinton, oricat de corupta sau mincinoasa ar fi, tot e cu mult peste Trump. Aici nu incape discutie. Trump nu doar ca e nepriceput si nestiutor, dar e si un mare mincinos si manipulator care azi spune un lucru si maine neaga fara niciun pic de rusine ce a spus, desi momentul a fost inregistrat si-l poate vedea lumea intreaga. E un om fara scrupule.
Sunt recunoscatori fata de pamantul American, fata de recolta. Fata de oamenii pe care i-au pus sa ii invete cum sa planteze si sa creasca porumb si alte plante ( si pe care mai apoi i-au omorat )