anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sarbatoresc americanii anul asta de Ziua Recunostintei? Ca i-a scapat de familia Clinton? Si daca da, recunoscatori cui? Celor 300? Sau cui?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sarbatoresc recoltele pamantului caruia ii sunt recunoscatori

| sublime89 a răspuns:

Sunt recunoscatori ca au avut inspiratia divina sa-l aleaga pe Trump, acest cruciat modern, si luptator in numele crestinilor albi nervosi si inarmati. America va fi ce a fost candva, exact asa cum le-a promis.

| sabin89 a răspuns (pentru sublime89):

"ce a fost candva"...cand?

| sublime89 a răspuns (pentru sabin89):

Atunci cand America mergea cu "white power".
https://www.youtube.com/watch?v=0Ryl2vj0iD4

| minrest a răspuns (pentru sublime89):

Mare dreptate ai. Cred ca America va redeveni ce era pe la 1840. Si numai un presedinte gen Trump poate realiza asta.

| sublime89 a răspuns (pentru minrest):

Numai sa nu devina ce era la 1860, adica in pragul unui razboi civil. Cu un astfel de presedinte aproape orice e posibil.

| sabin89 a răspuns (pentru sublime89):

S-ar putea ca nici solutia "Clinton" sa nu fi fost una fericita. Am auzit ca multi nu s-au dus la vot pe motiv ca "nu-mi place de niciunul". Nu stii ce-i acolo. Parerile sunt impartite. Unii zic: Presedinte ca Obama n-or sa mai aiba ei vreodata. Si situatia internationala este extrem de incalcita.

| sublime89 a răspuns (pentru sabin89):

Si eu cred ca va trece mult timp pana vor mai avea un presedinte atat de intelectual precum Obama. Trump e ca un copil de gradinita pe langa el. Cat despre Clinton, e clar ca nu a reusit sa scoata la vot asa de multi oameni precum Obama in alegerile precedente, si de asta a pierdut, desi a castigat votul popular cu aproape 2 milioane de voturi. N-a avut acel ceva care sa-i faca pe oameni sa iasa s-o voteze pentru cine e ea, si nu doar ca sa voteze anti-Trump. Oricum, deznodamantul a fost unul tragic pentru SUA si pentru lume. Clinton, oricat de corupta sau mincinoasa ar fi, tot e cu mult peste Trump. Aici nu incape discutie. Trump nu doar ca e nepriceput si nestiutor, dar e si un mare mincinos si manipulator care azi spune un lucru si maine neaga fara niciun pic de rusine ce a spus, desi momentul a fost inregistrat si-l poate vedea lumea intreaga. E un om fara scrupule.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Tocmai ca de cei 300 trebuie sa scape, ei si lumea intreaga.

| AlexanderHamilton a răspuns:

Sunt recunoscatori fata de pamantul American, fata de recolta. Fata de oamenii pe care i-au pus sa ii invete cum sa planteze si sa creasca porumb si alte plante ( si pe care mai apoi i-au omorat )

Întrebări similare