| Flaviucu a întrebat:

Ce se intampla cu cei care mor si nu au familie? Nu au pe nimeni. Cine ii inmormanteaza? Cu ce bani?

10 răspunsuri:
| rauzan94 a răspuns:

Pai nu-i inmormateaza nimeni numai daca vor sateni sa stranga bani de la mana la mana sa-i faca inmormantare sau statul probabil are vreo obligatie s-o faca cred; P

| Arthur a răspuns:

Primăria dacă vrea.

| EmaS a răspuns:

Sunt oameni sarmani si abandonati care nu au pe nimeni sa ii ingroape.In aceste cazuri ii inmormanteaza Primaria.

| NijaMT2 a răspuns:

Pai ii duc la morga, unde ii transforma in praf laughing!

| qwerty a răspuns:

Din cate stiu, exista o lege care spune ca o persoana care se ofera sa inmormanteze pe cineva care nu mai are pe nimeni, primeste o anumita suma de bani in schimb. Din aceasta cauza, se pare ca au aparut multi indivizi care profita de acest lucru ca sa castige bani.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Păi, dacă au fost oameni chibzuiți și-or fi agonisit niște bani în acest scop. Dacă n-au fost prevăzători, bănuiesc că-i îngroapă primaria sau vecinii. Dacă vorbești însă de oamenii străzii (boschetarii)...e groaznic ce li se întâmplă, e dureros ce-am aflat. N-au nici măcar mormânt. Vor fi incinerați angro. Sper să nu fie adevărat...

| al3xander a răspuns:

Pai daca era un om la casa lui dupa ce moare il ajuta ori cunostintele, ori statul. problema e ca cei care nu au pe nimeni si nu intereseaza pe nimeni de ei (de ex aia de pe strada) ajung material didactic la facultati de medicina.

| fastiuli a răspuns:

Prietenii sau primaria in functie de cati bani sunt si de cat de importanta este persoana respectiva.

| EmaS a răspuns:

Vezi cum vorbesti pe un site public!

| Zenit313 a răspuns:

Ii duc la morga, ii baga in formol si fac practica pe ei studentii de la medicina.