| CristianR a întrebat:

Ce se întâmplă dacă cineva mă dă la poliție pentru că i-am vândut un telefon furat? Precizez că nu știu că era furat, eu doar i-am schimbat ecranul.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu se dovedeste ca ai stiut de furt atunci va trebui sa restitui banii cumparatorului si vei ramane pagubit daca cel de la care l-ai cumparat nu iti restituie suma data.

| JicaContra a răspuns:

Hmm, e foarte greu sa dovedesti ca telefonul a fost furat
trebuie luat de la o firma, de gen Vodafone care inregistreaza imei-ul telefonului, iar apoi proprietarul sa il declare furat
si nu am auzit niciodata sa fie prins cineva in felul asta, cu atat mai putin in rrrrominica

si mai greu e sa demonstreze ca tu stiai ca e furat, nici nu prea vad cum ar fi posibil sa faca asta

| numA a răspuns:

Dacă nu l-ai furat tu nu o să se întâmple nimic. Poliția o să te întrebe de unde ai telefonul, și prin intermediul acestui răspuns o să găsească vinovatul. Deci stai liniștit!

| MFlorin88 a răspuns:

Dacă nu l-ai furat tu nu pățești nimic, dar o sa rămâi cu paguba pentru ca trebuie sa-i înapoiezi banii persoanei la care ai vândut telefonul iar din câte știu eu, telefonul o sa rămână in posesia poliției pana se găsește proprietarul.