@constantaproca A zis de actele la masina, nu a specificat ca are permis ). Da nah trebuie sa fii tu mai cu motz, omu a pus o intrebare nu a cerut sa fie criticat,.
Si nu te mai si cheama in alta zi pe la sectie sa prezinti actele?
Bună.
Trebuie să te prezinți obligatoriu cu actele!
Pa, pa.
Daca te prinde politia platesti o amenda (daca esti la volanul ei ). Daca esti "per pedes" poti umbla linistit fara ele la tine
Ma intreb cum ai reusit sa ai permis de conducere daca nu cunosti nici macar asta?
Eu ma mir cum ai trecut examenul de pui o astfel de intrebare. nu meriti raspuns.
Depinde de politistul care te prinde. Daca-i indulgent si inghite cand ii zici ca ti-s actele acasa, n-ai patit nimic.
Daca te prinde unul mai al dracului, iti da amenda 100 RON ca n-ai actele la tine.
Nu vreau sa te mint, dar asa stiu eu.
Ti se rupe permisul de conducere, sau ti se suspenda, primesti o amenda si puncte penalizare. Dar daca te prinde un politist care ti-a mai facut observatie, atunci te aresteaza.
De obicei era un motiv pe care-l bagau cei care nu aveau actele in regula sau nu aveau platite taxele sau revizia nefacuta. Ce spunea omul;-Decit sa dau o amenda de 10 000 000 vechi pentru rovineta mai bine spun ca le-am uitat acasa si platesc o amenda de 400 000.Vezi ca la atita informatie electronica nu mai merge trucul.
Pai ce sa se intample daca te opreste iti da amenda, daca nu te opreste ai scapat . oricum m-am dus cu fretemeu in Calarasi fara acte si nu ne-a oprit nimeni. si am plecat din Rosiorii de vede (TELEORMAN)
Ok, am inteles. Cel mai probabil te alegi cu o amenda. Dar, nu se poate sa te mai si cheme in zilele urmatoare pe la sectie sa prezinti actele?
WhiteWyzard întreabă:
maria2762 întreabă: