Ramai fara diploma si daca vei mai avea nevoie de aceasta diploma va trebui sa soliciti un duplicat, si o sa fie distractie cu timp si bani.
Nu vreau alta! Regret ca am terminat 12 clase, nu m-au ajutat cu nimic
Ce ai terminat?
12 clase degeaba
Aveai ceva mai productiv de făcut cu timpul ăla, sau de ce "regreți" că ai făcut 12 clase?
Și dacă-ți arzi diploma ce rezolvi? Îți recuperezi cei 12 ani pe care i-ai "pierdut" cu școala?
Tu ești ca ăia care se lovesc cu degetul mic de calorifer și apoi lovesc caloriferul cu pumnul să se răzbune, dar nu reușesc decât să-și rupă și mâna.
Cand te vei afla in cautarea unui loc e munca, ti va cere poti diploma de studii! Oricum cere un duplicat asa cum s= a spus mai sus.
De ce regreti ca ai terminat 12 clase? Te vor ajuta pe viitor.
Acum nu constientizezi asta.
Nu ma ajuta! Nu vreau sa muncesc
Mă refer ce specializare!
Nu vrei sa muncesti,nu ai bani, nu ai bani ramai cu manuela, nu ai bani stai cu parintii si n-o sa stii niciodata sa te descurci, cand o sa ramai singur pe lume ce faci? Vai de capu tau de gandire.Da e ok sa zici ba diploma asta e un ****, sunt de acord ca nu te invata aia mai nimic care sa te ajute cu adevarat in viata, dar acum ce faci? Pune dracu mintea la contributie sa gasesti ceva ce-ti place si fa tu singur pe smecheria ta daca nu vrei sa ajungi sclav la patron.Ai un calculator si internet deja ai resurse nelimitate.
După ca a trebui sa fac scoala mai trebuie sa și muncesc! Nu mulțumesc, de ce nu ne platesc ca stam degeaba
Mi-e lene sa fac ceva cu viața mea
Hai ca se vede ca esti un copil..care n-a iesit niciodata din casa fara sa-i dea mami sau tati voie sau sa iasa undeva singur ca sa stie cum e viata.Omule..daca NU MUNCESTE NIMENI, MURIM TOTI.trezeste-te.Daca fermieru nu munceste, tu n-ai ce mancare cumpara, daca soferii nu muncesc n-are cine sa duca mancarea la magazin si asa mai departe..Vai de capu tau.
Atunci distracție plăcută în canalizarea în care vei locui.
Oricum e mai bine decât cu oamenii?
Super! Nu respir același aer cu tine
Zici tu? Încearcă să dormi o noapte nemâncat în canalizare și mai vorbim dup'aia.
Bănuiesc că deocamdată ai pe cineva dispus să te întrețină trântor așa. Dar asta nu va ține la nesfârșit.
Nu ar trebui sa faci asta desi poti obtine un duplicat in viitor dar cu alergatura!
toata lumea poate avea suparare la adresa sistemului de invatamant din Romania, la modul general, chiar si daca faci facultate si master daca mergi pe sistemul asta de "suparare", tu ajungi sa castigi eu stiu 8000 de lei pe luna si altii care au 6 clase sunt veritabili oameni de afaceri cu venituri de peste 1 milion de euro lunar!
dar nu este un motiv suficient sa incepem sa dam foc la diplome, desi iti inteleg supararea!
Pierzi o hartie pe care angajatorii o considera importanta cand o cer dar fara valoare atunci cand iti stabilesc un salariu mizerabil
Eu vreau sa fiu plătit degeaba, nu vreau sa ma angajez, abia am rezistat la școală
Andreeaalexandra008 întreabă:
edda întreabă: