Risca-te si ajungi si pe la parnaie putin, in practica nu dar teoretic cei care fac ca tine ar merita.
Ai 19-20 ani conform avatarului tau iti trebuie atat de tare permisul, nu poti ajunge la munca fara masina sau unde?
Problema este ca nu mai ai nevoie de permis, ca este suspendat si nu vrei sa risti sa i-l suspende pe 6 luni, daca te prind.
Nu-i nici o drama ca ramai fara masina, sunt autobuze, tramvaie, trenuri, taxiuri si chiar biciclete.
Daca erai om cinstit si faceai ce trebuie, nu ti se suspenda permisul.
Om cinstit? Tu ai citit ce am scris sau ești pe lângă? Dacă eram om cinstit sa ce? Sa ajung la poliție in 24 ore? I-am zgâriat mașina, i-am dat asigurarea, ne-am înțeles, asta a fost problema, a 2-a zi m-am întâlnit cu un polițist și mi-a spus sa merg la secție, dacă nu știi care este problema nu mai comenta mult și prost
Evident ca nu a fost vorba doar de zagariat masina, ca pentru atata lucru nu luai suspendare 30 zile.
Problema este mai mare de atat, dar te inteleg ca nu vrei sa o pui aici, de rusine.
Nu-i nimic, inveti din greseli!
Rușine de ce? Dacă fac un accident nu stau eu sa ma feresc, nu înțelegi ca nu m-am prezentat in 24 ore? Sau ești pe lângă cu asta? Oricum nu stau sa îți dau explicații, din câte văd la ce gândire ai, nu are rost...
sabin89 întreabă: