anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se intampla daca nu ridic de la posta o comanda de la o editura? Platesc amenda, ceva?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa se faca retur la pachet

| Eastwood a răspuns:

Te suna ei, daca ai comandat clar trebuie sa platesti.

| claudiamatei205 a răspuns (pentru Eastwood):

Si daca nu raspund la telefon? Pana unde se poate ajunge? Doar nu imi deschid proces pentru o carte?

| Eastwood a răspuns (pentru claudiamatei205):

Nu cred ca vor face asta, dar o sa dea cumva de tine presupun. Daca nu, cel mai probabil vor trimite cartea inapoi.

| Okkultist a răspuns:

NU! Nu primiti amenda...
Este o mica posibilitate sa va sune, dumneavoastra ziceti ca nu aveti habar de aceasta comanda, si ca poate este o farsa, daca insista inchideti telefonul punct! happy
Dar nu cred ca se va intampla asa...
In primul tand dupa maxim 4 zile de la sosirea la oficiul dumneavoastra postal, comanda respectiv coletul respectiv se va intoarce la expeditor urmatoarea zi dupa expirarea termenului de imagazinare.
Nu va faceti griji!
Nu primiti nici o amenda!
Pur si simplu nu l-ati mai vrut...nu este o crima! happy
Daca suna firma respectiva nu raspundeti, si nu va avea cum sa va sanctioneze in vreun fel. happy Sper ca v-am ajutat, asta in urma informatilor prezentate de dumneavoastra! Cu bine si o zi frumoasa! happy

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Comanda se intoarce. Daca-s organizati, cei de la editura vor fi reticienti in a mai trimite comenzi pe numele tau. Totusi, daca comanzi ceva, nu o faci in ideea ca ai nevoie de acel lucru si probabil ti-l si permiti? E doar o problema morala.

| Scorpiel a răspuns:

Nu se intampla nimic, dupa un anumit timp comanda se intoarce la expeditor. Totul e sa nu fi platit tu in avans, moment in care nu o sa iti mai recuperezi banii.