Absolut nimic.
Ceva tot poate fi, vorba unei utilizatoare, n-o sa ai pe cine injura daca nu votezi pe nimeni.
Cum adica ce se intampla? Vrei sa zici cine ar putea iesi daca nu votezi? Sau daca patesti tu ceva?
Indiferent cine iese, e pus acolo sa faca treaba nu sa frece mentosanul. Am tot dreptul sa injur pe cineva care este platit din banii de la buget, unde contribui si eu din greu cu taxe si impozite...
Numele tau poate fi folosit si voteaza altcineva(cred) in locul tau asa ca daca nu vrei sa votezi te duci frumos si pui stampila pe toata foaia ca sa se auleze
Nu ti se poate intampla absolut nimic.Esti un om si ai dreptul sa alegi ce crezi ca e mai bine pentru tine.Sincrer,voturile astea ne-au distrus tara pe care o aveam si o indrageam.Acum ne e scarba sa pasim prin orase...
Teoretic nimic. Practic, daca nu iti exerciti dreptul la vot, lasi alte persoane sa decida in locul tau senatorii si deputatii, iar apoi cu siguranta vei judeca, spunand "De ce a iesit X? Mai bine cu Y". Dintre toate relele, trebuie sa alegem raul minim.
Nimic, in afara de faptul ca dai votul tau altcuiva, va vota altcineva pentru tine
Pur si simplu nu iti exerciti dreptul de a vota. Ai dreptul de a vota, nu obligatia de a vota.
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: