Vreau sa supun ca nu ma pot plange si daca ma-si plange nu ar schimba nimeni guvernul, sunt unii care vin cu idei dar tot degeaba asa ca nu imi bat capul, iar in al doilea rand nu stiu cu ce e mai bun un partid decat altul, dupa ce s-a facut numararea voturilor si vedem castigatorul avem in fata un viitor neprevazut (pentru ca nu stim daca tara o va duce mai bine cu respectivul) daca tara o s-o duca mai bine atunci sunt sigura ca multi romani vor fi surprinsi chiar si cei care au votat castigatorul, se gandesc ei cu certitudine ca va fi mai bine ca inainte?
Se intampla in felul urmator dac ai fost la vot poti minti ca l-ai votat pe ala care va castiga sau poti spune ca nu l-ai votat pe cel care a castigat, daca nu ai fost nu primesti injuraturi ca l-ai votat pe cel care a castigat sau sa primesti injuraturi ca de ce nu te-ai dus la vot sa ajuti sa castige altu
Ce gandire )
Mersi
Cum adica ce se intampla? Vrei sa zici cine ar putea iesi daca nu votezi? Sau daca patesti tu ceva?
Nu ti se poate intampla absolut nimic.Esti un om si ai dreptul sa alegi ce crezi ca e mai bine pentru tine.Sincrer,voturile astea ne-au distrus tara pe care o aveam si o indrageam.Acum ne e scarba sa pasim prin orase...
Iti zic eu. Nu e ca nu se intampla nimic, ba dimpotriva. Tu nu votezi, iar un vot se fura. Si asa castiga cei ce nu trebuie.
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: