Daca nu ai votat inseamna ca fugi de responsabilitati si ca preferi sa-i consideri responsabili pe altii"nu am votat eu, altii au votat, din cauza lor suntem asa", asadar daca nu ai votat, nu ai nici un drept sa te plangi, asta pentru ca nu ti-ai respectat indatorirea fata de tara Gandeste-te bine
Se intampla in felul urmator dac ai fost la vot poti minti ca l-ai votat pe ala care va castiga sau poti spune ca nu l-ai votat pe cel care a castigat, daca nu ai fost nu primesti injuraturi ca l-ai votat pe cel care a castigat sau sa primesti injuraturi ca de ce nu te-ai dus la vot sa ajuti sa castige altu
Nu esti obligata, nici ai mei nu s-au prezentat la vot, nici 50% din populatia Romaniei nu s-a prezentat la vot.
Uite un raspuns matur, nu de copii. Felicitari ca ai mers la vot
Daca nu mergi la vot degeaba "eu muncesc si contribui cu bani grei la bugetul de stat, atata vreme cat imi platesc impozitele pe casa, masina, s.a.m.d "...degeaba
Hai nu zau
Atunci sa nu mai contriubui, dar sa merg la vot... Sa vedem atunci daca mai sunt la fel de util societatii.
Nu stiu daca te-ai prins, dar nu ai avut pe cine sa alegi (toti sunt la fel)
Daca optiunile sunt una mai rea decat alta, mai bine fugi manacand pamatul, si nu alegi pe nimeni.
Nu e nimeni obligat sa voteze. Este un drept de care te folosesti sau nu.
Vreau sa supun ca nu ma pot plange si daca ma-si plange nu ar schimba nimeni guvernul, sunt unii care vin cu idei dar tot degeaba asa ca nu imi bat capul, iar in al doilea rand nu stiu cu ce e mai bun un partid decat altul, dupa ce s-a facut numararea voturilor si vedem castigatorul avem in fata un viitor neprevazut (pentru ca nu stim daca tara o va duce mai bine cu respectivul) daca tara o s-o duca mai bine atunci sunt sigura ca multi romani vor fi surprinsi chiar si cei care au votat castigatorul, se gandesc ei cu certitudine ca va fi mai bine ca inainte?
Din câte știu, nu pășești nimic.Dar vor folosi votul tău. Văzusem undeva un articol acum ceva timp și scria ceva de genu „ la noi în țară și morții votează "...și de curând apăruse că vor să adopte legea de sa fi votul obligatoriu iar cei ce nu merg la vot, vor primi o amendă de 1000 lei.
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: