Daca fata recunoaste ca a fost de acord cu actul sexual atunci nu se intampla nimic, nu ai savarsit vreo infractiune sau contraventie.
Daca nu recunoaste ai putea fi acuzat de viol. De asemenea ai putea fi acuzat de seductie daca i-ai promis ca te casatoresti cu ea si acesta a fost motivul pentru care a acceptat.
"ART.198.Actul sexual cu un minor Actul sexual, de orice naturã, cu o persoanã de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi."
Daca minora are cel putin 15 ani si a consimtit nu exista infractiune. Deci, stai linistit in conditia in care n-o face sa-si schimbe declaratia. Daca spune ca a fost violata te asteapta un lung proces in care tu trebuie sa demonstrezi contrariul ca la noi asa este. Paratul trebuie sa demonstreze ca e nevinovat (din punct de vedere legal, nu dar practic asa este).
O sa iti dea o amenda de vreo cativa ani de puscarie inteligentule / inteligento,. copii tampi ce sunteti
Bună!
NU se întâmplă NIMIC grav!
Dacă tatăl fetei face plângere la Poliţie, vei fi "invitat" la sediul acestora ca să dai o Declaraţie ( punctul tău de vedere ).
Dacă fata SUSŢINE că a fost de acord cu actul sexual, atunci este OK!
Dacă, în schimb, fata ( "convinsă" de părinţi ) NU va confirma faptul că aţi întreţinut relaţii sexuale "de comun acord", atunci POŢI fi acuzat de "viol" sau de "relaţii sexuale cu o minoră".
TOTUL depinde de "versiunea" fetei!
Toate cele bune.
Sau "corupere de minori", chiar pedofilie. Asa stiam si eu.
littlerock, incearca sa fi calm si diplomat si cred ca vei fi in regula. Incearca sa discuti civilizat cu parintii fetei si daca nu merge asa, apara-te in justitie. Cred ca vei fi ok. Bafta!
Dac faci ce ziceai civilizat e bine sau mai putin. Daca exista si dragoste, care e greu de evaluat la aceasta varsta lucreaza cu predilectie hormanii, chiar si in acest caz ti-as da dreptate.(desi nu e treaba mea doar a voastra). Ce vei plati daca gresesti, vei vedea in restul vietii tale. Nimeni nu te poate sfatui sau impiedica, in opinia mea. Nici parintii, nici Primaria, nici profesorii, nici preotii, sau altcineva. Intre o fata si barat nu exista decat decenta si iubirea.Plangerile oricaror altor autoritati sau persoane nu au nici o valoare cata vreme sunteti curati in dorinta sau iubirea voastra>
E aceeasi chestie cum mi s-a intamplat mie...eu 16 el 18. Daca tatal vrea sa faca plangere inpotriva ta si dat ca ea e minora si tu esti major, te va sanctiona adica iti va da o amenda asa se face in cazul acesta, stai linistit ca nu o sa te bage la inchisoare nici nu o sa te aresteze pentru ca e o chestiie minora, nu ai violato, daca era vorba de viol te arestau dar in cazul asta iti vor da doar o amnda sau poate nu iti vor face nimic te vor avertiza.
Pai la voi ce sa mai intamplat mai departe... i.a venit amenda ceva
L-a avertizat sa nu se mai intample.
A raspuns bine "Ioandelasal", deci ai grija ce faci, parerea mea: e prea repede.
Pentru cel de 18ani.
infractiunea e prevazuta de art. 198 cod penal si pedeapsa pentru ea este de la 3 la 10 ani inchisoare...
Cum adica ce se poate face? Puscarie
scuze dar nu m-am putut abtine
mergi la sectie daca depune plangere si daca fata spune ca a fost de acord atunci poti sa o mai faci odata, in cel mai rau caz faci un test de ala de''sinceritate'' dar daca tu spui adevarul atunci esti un om liber
Eu zic ca poate ai scapat, (dar de te prind eu altadat ) dupa cum e melodia cred ca nu e bine! Nu-ti mai pierde capul indragostitule las-o sa mai creasca putin 2 ani si dupa aia mult spor!,, RABDARE '' cuvant cheie
Slut prietene iti raspund din prprie experienta daca face plingere ai cam rupto-n fericire. asa ca da fuguta la el si roaga-te de el sau ca si in cazul meu ca -sa eviti citi-va pumnii in cappune-o pe domnisorica sa se roage de el ca si ei i-a placut nu? si poate se indupleca taicutu.ca e-ai facut fetita fericita.