Afara cu ea, sa se faca o sesizare la ceilalti angajati si astfel poate sa se ajunga la seful ei.
Daca nu elibereaza bon, poti suna si la politie sau serviciul TelVerde, la 0800 800 085 (gratuit) si apesi tasta 2 dupa, pentru "sesizări privind refuzul de eliberare a bonurilor fiscale".
http://www.antifrauda.ro/Sesizeaz%C4%83-refuz-emitere-bon-fiscal-c-43.html
Numai bine! ^_^
Este singura angajata, lucreaza doar ea si cu patroana, atat.Din bun simt am vorbit cu patroana de N ori si am facut sesizare dar nimic. Femeia aia inca este pe acel post.Nu e corect.Nu am venit cu scandal niciodata.
Atunci legatura cu persoanele de acolo... pica. Doar daca faci sesizari mai departe. Dar nu stiu daca merita sa iti bati capul cu asta.
Ca să afli cine sunt, de la primărie. Apoi faci plângere la ANAF, Protecția consumatorului, la patron, etc.
Pentru ca nu poarta masca, suni la 112 si dai adresa. Poti sa mentionezi si de POS pentru ca e masura anticovid. Eventual numele magazinului, nu trebuie numele societatii.
Pentru ca refuza sa incaseze cu cardul, la ANAF. Cu siguranta nu declara toate incasarile si nu plateste toate taxele integral.