| IonutSiAtat92 a întrebat:

Ce se poate face in legatura cu o angajata care nu respecta clientii? Vorbeste urat,jigneste oameni, nu elibereaza bon fiscal, ameninta ca nu mai primeste in magazin oameni ca asa vrea ea(parca zici ca e magazinul ei).Am vrut sa platesc cu cardul o cafea si un iaurt si nu a vrut cu card, dar au POS.Toata lumea se cearta cu ea, nici masca de protectie nu poarta, dar pe cine prinde fara masca nu ii lasa.I-am atras atentia de ce nu poarta si imi spune gen "Ce-ai ma esti drogat?" Cine se poate sesiza in privinta asta? Mentionez ca acest magazin nu are numele societatii.Nici nu stiu cum se numeste... zici ca sunt fantoma.

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Afara cu ea, sa se faca o sesizare la ceilalti angajati si astfel poate sa se ajunga la seful ei.
Daca nu elibereaza bon, poti suna si la politie sau serviciul TelVerde, la 0800 800 085 (gratuit) si apesi tasta 2 dupa, pentru "sesizări privind refuzul de eliberare a bonurilor fiscale".

http://www.antifrauda.ro/Sesizeaz%C4%83-refuz-emitere-bon-fiscal-c-43.html

Numai bine! ^_^

| IonutSiAtat92 explică (pentru DoarBogdan):

Este singura angajata, lucreaza doar ea si cu patroana, atat.Din bun simt am vorbit cu patroana de N ori si am facut sesizare dar nimic. Femeia aia inca este pe acel post.Nu e corect.Nu am venit cu scandal niciodata.

| DoarBogdan a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Atunci legatura cu persoanele de acolo... pica. Doar daca faci sesizari mai departe. Dar nu stiu daca merita sa iti bati capul cu asta.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să afli cine sunt, de la primărie. Apoi faci plângere la ANAF, Protecția consumatorului, la patron, etc.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La ce îți folosește să murdărești acest site? Locul tău nu este aici.

| NunuNini a răspuns:

Pentru ca nu poarta masca, suni la 112 si dai adresa. Poti sa mentionezi si de POS pentru ca e masura anticovid. Eventual numele magazinului, nu trebuie numele societatii.
Pentru ca refuza sa incaseze cu cardul, la ANAF. Cu siguranta nu declara toate incasarile si nu plateste toate taxele integral.