anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce semnificatie are simbolul folosit de Oprescu in campania pentru presedintie? Mie steaua aceea imi aduce cu un simbol ocult tongue

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa si este, schimba canalul, eu nu ma mai uit la tv decat la discovery si dr House.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In curand o sa-mi apara alllllllinnnnnnu-stiu si cand o sa deschid usa de la frigider. As vrea s-o am langa mine cand fac cumparaturi. Intotdeauna as fi primul la coada de la casa. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gresit inteles acel simbol. Mie mi se pare ok semnificatia acestui semn, numai ca a fost inteleasa gresit. Nu e nici steaua lui David cum zic unii, nici simbolul Satanei, nici apocaliptic nu e. Se exagereaza... e normal...contextul in care este plasat este unul important. Cei care sunt impotriva lui vor carcoti semnul, cei care sunt cu el probabil il vor apara.
Parerea mea este cei care l-au ales au gresit pentru ca nu se asteptau la aceste carcoteli...sau nu aveau voie sa lase loc la comentarii...nu trebuia sa existe dubii. Dar asta este doar parerea mea :)
semnificaia aici: http://sorinoprescu.ro/semnul-meu.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. de douazeci de ani vad numai styele verzi. a mai aparut una? poate -i numa o cometa asa.trece pe aici si ...pleaca.

Întrebări similare