| Nickarden a întrebat:

Ce solutie sa gasesc sa opresc un dobitoc de vecin sa nu mai tranteasca usa? Am un nesimtit inalt cat usa care intentionat, de fiecare data cand iese din apartament tranteste usa de se cutremura zidurile, ma sperie ingrozitor. La diverse ore, uneori si cand dorm. Desi stie ca ma deranjeaza, l-am rugat sa nu mai faca, totusi continua. Sunt dispus sa fac orice sa il opresc. Am reclamat la politie, au venit, au vorbit cu el, cateva zile nu a mai facut, dupa care a inceput iar. Trebuie sa gasesc ceva care nici sa nu lase urme ca eu am facut. Dau imediat o funda imensa cui vine cu cea mai tare idee. El trebuie facut sa inteleaga ca daca de vorba buna, nu, de politie, nu, atunci am si eu resurse sa-i fac viata un cosmar. Multumesc. Sunt la capatul rabdarilor. Gandeste-te cum e sa stai la tine in casa linistit si dintr-o data sa auzi o busitura groaznica in peretii tai. Ca usa lui e la 2 metri de a mea.

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Da, dar eu inteleg ca trebuie sa faci ceva la care el sa aiba dubii ca vine din partea ta.

Odata ce ai rezolvat usa in felul asta crezi ca el nu va avea un disconfort? Teoria spune ca s-ar oftica si ar sari la lupta.

Poate sa vina si sa iti faca scandal, chemi politia si faci plangere. Daca iti face ceva la usa de asemenea chemi politia si spui ca usa ti-a fost vandalizata, iar la suspecti il indici pe el, povestind pe scurt intamplarea.

Chiar daca nu sunt dovezi directe, apar dovezile circumstantiale.

Si sper ca realizezi ca aceasta este doar un mod de a lupta subversiv.

6 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Îi spui mai urât data viitoare, dacă data trecută ai făcut-o cu frumosul.

| cristimihailov a răspuns:

Eu as baga o scobitoare in yala... dar lasa-l cateva luni ca sa nu mai fie discutii.

Daca latra la tine ii spui ca poate a deranjat si alti vecini.

| Nickarden explică (pentru cristimihailov):

Si daca ii bag scobitoare in yala nu o mai poate folosi? Eu ma gandeam la super glue... hahahah in yala...

| Wøodenpints a răspuns:

De câte ori trântește ușa, dă-i cu căcat pe clanță.

| Nickarden explică (pentru Wøodenpints):

Hahhaha. NU fac eu de cate ori tranteste el...

| Wøodenpints a răspuns (pentru Nickarden):

Da cine a zis că trebuie să fie al tău?