| fundata32332 a întrebat:

Ce stiti se anuleaza voturile lui Calin Georgescu? Intra iar Marcel Ciolacu in cursa?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ciolacu nu va intra nicaieri, ca-i satula lumea de el.

| gabicoo a răspuns:

Dacă se schimbă ierarhia și se dovedește faptul că s-au petrecut fraude se poarte repeta primul tur. Frauda este foarte greu de dovedit și nu cred că se va schimba ceva. CCR-ul a călcat deja pe bec atunci când i-au interzis Șoșoacei să candideze și nu cred că mai au curajul să ia o măsură radicală. Normal ar fi să se anuleze primul tur și să se reia alegerile.
Atacul hibrid rusesc asupra României este evident dar nu cred că au unii destul sânge în instalație ca să ia o măsură atât de radicală.
În concluzie pe 8 decembrie vom avea de ales între dementul de Georgescu și Lasconi.
Tu crezi în extratereștri?

| minrest a răspuns:

Nu voturile lui Calin Georgescu sunt contestate. Asaza-te pe un scaun, te rog. Trage aer in piept. Sunt contestate voturile Elenei Lasconi. Tare asta, nu? Un candidat care a avut 30% din voturi, ca Georgescu, nu poate fi invins prin detalii tehice, trebuie trantit la vot de toti romanii care vor sa pastram ce am castigat.

| ReddY25 a răspuns:

Orice e posibil în țara noastră

| mODIN a răspuns:

Momentan circula doar zvonuri si teorii din partea unuia si altuia. Luni aflam primele date concrete.

| LisaJulie a răspuns:

A spus ca se retrage indifernt de rezultatul alegerilor

| KovacsB a răspuns:

Daca vine cu covrigi calzi de ce nu.

| gabicoo a răspuns (pentru KovacsB):

Covrigi nu vreau. Dacă vine cu gogoși cu gem îl votez 200%.winking

| 1234568807 a răspuns:

Inca nu s-a hotarat, dupa alegerile parlamentare vedem

| Xena20 a răspuns:

Ar trebui sa îl scoată. E un extremist pro rus foarte dubios.

| 1234568807 a răspuns (pentru Xena20):

Spune-le asta la cei peste 2 milioane de romani manipulati de acest individ, probabil poate chiar mai multi de atat, iti dai seama cum niste batuti in cap pot decide o soarta a intregii tari? bine a zis cine zicea ca nu oricine ar trebui sa aiba drept de vot ca alegerile astea sunt un pericol mare, mai mare decat oricand de la iliescu incoace

| gabicoo a răspuns (pentru 1234568807):

Comparativ cu Georgescu - nea Nelu a fost "băiat bun "!

| NLS a răspuns (pentru gabicoo):

Pana si Simion e baiat bun, in comparatie cu jenibilul asta diliu si admirator de criminali.

| Xena20 a răspuns (pentru 1234568807):

De asta nu trebuie sa li se permită dubioșilor astora sa candideze

| IonelFlorianUrzica a răspuns:

Toti sunt sexisti si misogini dupa parerea mea, am avea nevoie de o Hillary Clinton sau George Bush la noi in tara