| AvalohAlyn a întrebat:

Ce tara,în afara de România,iubești și adori și îți place atât de mult tot ce tine de ea fie chiar și din documentare și auzite/văzute fără vizitarea fizica a tarii?
Eu iubesc atât de mult America(U.S.A)încât consider ca e a doua mea tara deși nu am fost niciodată acolo doar m-am documentat despre ea.
Romania si U.S A vor fi mereu în inima mea,veșnic și chiar dacă e un vis imposibil sa ajung acolo,sunt fermecat de tot ce inseamna Statele Unite ale Americii și ma consider jumătate roman,jumătate american,desigur sunt roman get beget dar faptul ca le gunosc tradiția,iubesc tot ce inseamna american,m-am documentația atât de mult îmi place istoria lor, brandurile lor și e tara mea favorita ma face sa vreau eu sa cred ca am și o mica parte americana în mine, prin adopție, inspirație, nu știu cum sa spun.De mic copil ma fascinează U.S.A, îmi da o emoție pozitiva numai când le vad steagul acela frumos. Iubesc America și România pe vecie și sunt mândru ca România și U.S.A sunt tari prietene, aliate și importam atatea din cultura americana.

Răspuns Câştigător
| angelia27 a răspuns:

Si eu iubesc America. De mica mi-a placut aceasta tara datorita modei, muzicii si mancarii de acolo, dar si fiindca am invatat de una singura limba engleza la varsta de 12 ani. Am si eu un steag american acasa, care e din America, l-am primit de la o cunostinta de a mea care a fost acolo intr-o vacanta de cateva zile.

1 răspuns:
| RigurosSilviu a răspuns:

ELVETIA!
Bineinteles happy