| AvalohAlyn a întrebat:

Ce tare! AUR(Alianța pentru Unirea Românilor) a intrat în Parlament!
Cum comentați succesul Partidului AUR?
Eu i-am votat că m-am saturat de toți ceilalți care s-au perindat prin Parlament până acum
Plus că am fost fan Vadim Tudor și eu ii consider pe AUR continuatorul PRM -ului, George Simion fiind fost votant PRM...

3 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Chiar ma-ntrebam ce fel de idioti au votat un astfel de partid. Vad ca un raspuns il am aici.
Ce parere ai de capul listei AUR, Francisc Toba. Inculpat in dosarul care privea uciderea a 99 de romani la Sibiu, unii in chinuri sadice (crime contra umanitatii) care se adauga celor aproape 200 de raniti si sutelor de cazuri de tortura și lipsire de libertate?

| SingleForOne a răspuns:

Te-ai documentat înainte să alegi acea infecție, sau te-ai uitat toată ziua numai la ei? Este tocmai pe dos, distrugerea noastră. Să-ți dau o idee, nu are importanță prea mare dacă votezi partide mici, precum acea infecție sau altele, precum PMP sau Pro Romania; scopul final este să ai opțiuni de vot, acestea să fie irosite pentru cele mici, și să nu votezi cu PNL sau USR, pentru că PSD știe sigur că va avea în jur de 30%, și cu greu va trece peste. Pe de altă parte, mai adaugă ideea pe care toți acești oameni toxici au promovat subtil anti-votare, împotriva votului electronic, realizând absenteismul la vot. Uită-te să vezi care au fost județele din capul listei cu cea mai mare prezență la vot, PSD știe sigur că nu va trece de acel prag, dar trag prin minciună și manipulare oamenii din celelalte județe, și culmea că funcționează de minune.

| ioan452 a răspuns:

Decât sa votez cu aceiași jigodii de PNL și PSD, cum fac restul romanilor de 30 de ani, mai bine votez cu AUR. Ma bucur ca au intrat in parlament. Bravo AUR!