Poate agitatia implica ambele motive. Este foarte plauzibil ca disperarea presedintelui sa se fi transmis descendent de la memebru la membru pana la simpatizantii fanatici fapt ce i-a impins sa urle si ei in gura mare pe facebook, pe twitter, pe TPU ca "statul de drept primeste o lovitura" ca "vin comunistii", ca "iliescu distruge justitia" etc. si la fel de plauzibil este ca acesti aparatori ai aparatorului suprem al democratiei sa fi fost stipendiati. Doar la dracu bani au fost mereu, numai pentru lucrurile serioase si care tin de mase, de noi nu, dar pentru din campanii din astea sunt si se gasesc.
Toate cele bune!
L-au lins in cur 8 anii si mai vor...
contractul este de 10 anii!
Trebuie intelesi si ei!
Cred ca sunt speriati de venirea din urma a lui Diaconescu si fac propaganda sa nu-si piarda alegatorii, saracii.
Pe mine m-au convins nenorocitii, asta e.
Sa traiti bine!
Unii dintre ei sunt plătiţi bine. Sunt pe majoritatea site-urilor cât de cât populare din ăştia. Însă mai sunt şi unii care au fost prostiţi recent de declaraţiile preacinstitului şi preacuratului preşedinte suspendat şi mai sunt şi alţii care probabil sunt mulţumiţi de cum a condus băsescu ţara.
Unii sunt bineinteles platiti pentru a sustine aceasta propaganda online. Altii au pur si simplu interese comune, stiu ca odata cu plecarea portocaliilor trebuie sa isi castige cinstit painea, lucru care ii cam sperie. PE acestia ii pot intelege insa.
Trist este ca unii "pupa poala popii" din pura convingere, iar pe astia chiar nu mai am cum sa ii inteleg.
FreddieM întreabă: