Salut! Stiu situatia de fata pentru ca Eu am 3 prieteni care au facut abonamente la toate cele 3 firme de telefonie (Orange, telekom, Vodafone) si au luat numai iphone 6s, edge, note 4 si mai multe. Daca nu platesti intr-o luna iti trimite prin posta o scrisoare si iti spune sa te prezinti a doua zi sa platesti abonamentul sau abonamentele. Daca nu te duci urmatoarea luna, iar iti mai trimite o scrisoare si iti spune sa te prezinti de urgenta la ei. Daca nu te prezinti acestia te dau injudecata, si iti trimite scrisoare in posta ca ai fost dat injudecata si trebuie sa te prezinti pe data X la jucecatoria X din Bucuresti.Te duci acolo la judecatorie si tu daca o sa ai casa pe numele tau la intretinere aia de la judecatorie iti pune sumele care trebuia sa le platesti la abonamente, ori daca muncesti si ei salariul pe card iti ia de acolo in fiecare luna 300 lei. Daca nu ai nimica pe numele tau nu ai ce sa iti faca, aia la tribunal iti spune ca daca i sa ai ceva pe numele tau ori pune la intretinere, ori iti ia bani de pe card.Mai devreme sau mai tarziu tot o sa ai o casa, un loc de munca si o sa te,, penalizeze". Sper ca te-am ajutat
Te da in judecata dar nu mereu, uni te amenita si stiu prea bine ca nu fac proces pentru cateva sute de ron
Te va cauta o firma de recuperari sa te convinga sa platesti facturile pana te va da in judecata si se va ajunge la poprire pe conturi sau executare silita.
Ești pus să plătești, desigur!
Dacă nu vrei de bună-voie, prin hotărâre judecătorească și sechestru asigurator pe bunuri și venituri. Dacă nu ai nimic pe numele tău, atunci e executat girantul (că fără girant nu ai fi avut cum face rate).
madaradu82 întreabă:
Lacatusw2005 întreabă: