Nu exista o facultate care te face bun de președinte de exemplu Klaus Iohannis are facultatea de fizică, Băsescu a avut academia navală, Ponta care a ajuns în turul 2 cu Iohannis acum 5 ani avea facultate de drept, deci chestia e că trebuie să fi membru într-un partid puternic, care are susținere de la populație și să ai influenta acolo, inteligență ca sa arăți ca meriți desemnarea la candidatura din partea lor, vârsta trebuie de minim 35 ani.
Stii ce ar trebui sa fac pentru a face parte dintr-un partid puternic?
0 ani
0 ani
TREBUIE sa stii sa manipulezi oameni la nivel politic si de partid, si partidul sa fie votat, ambele sunt chestii pur de talent, NU INVETI ASA CEVA IN NICI O FACULTATE!
Dragnea era asa de bun la rahatul asta, ca si dupa ce a ajuns la parnaie s-a crezut ca o sa conduca partidul si tara in continuare din spatele gratiilor
Omul care ajunge sa-si depuna candidatura intai este ales de partid. Asta e partea cea mai grea.
Ce partid? De ce individuali ce zici? Trebuie sa strângă un număr de semnături de la cetățeni.
Nu știu ce facultate urmezi pentru a deveni președinte dar știu ce facultate trebuie să urmezi pentru a deveni premierul româniei- NICIUNA. Studiază-i viața Veorică și vei ajunge departe în țara asta
1.Sincer vorbind nu știu dacă știi dar preșenditele are putere foarte limitată într-o țară fiind mai mult simbolic iar în românia ( și multe alte țări) ai voie doar la două mandate în total vreo 10 ani. Restul vieții ești doar un politician și știi bine că politicieni nu sunt prea bine văzuți.
2.Slabe șanse să fii președinte în altă țară
3.Nu faci chiar atâția bani cât îți imaginezi ( nu vei fi milionar în euro cel mai probabil)
4. E foooooaaaarte greu să ajungi președinte.
Vreau sa ma fac presedinte sa salvez animalele din gradinile zoologice...am deja vreo cinci pantere ce urla in gradina zoologica din oras ca prostii le dau numai apa chioara de baut....la chestia asta ai vreo solutie?
UnchiulRamiz întreabă: