| Flavianadx a întrebat:

Ce vor protestatarii la Capitol in US, cine imi explica? Nu e clar ca a iesit Biden? De ce protesteaza?
Si apropo, ce rol are Capitolul in administrarea US?

Răspuns Câştigător
| DarthNiger a răspuns:

Trump pur si simplu nu poate sa accepte ca a pierdut alegerile, a uitat toate protestele violente in masa petrecute in timpul conducerii sale si metodele sale barbare prin care isi acuza propriul popor si folosea amenintari la adresa acestuia, asta se intampla cand neglijezi poporul, Trump ar fi trebuit sa se gandeasca de 2 ori inainte sa deschida gura.

43 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru minrest):

Acum este 11.37 la noi, iar la ei cu 7 ore mai devreme, iar sedința comtinuă și chiar acum se decide.
https://www.youtube.com/watch?v=_EQfUbE4bL8

| minrest a răspuns (pentru sadrian46):

La 10.37 ora noastra avea suficiente voduri validate Biden, dar validarea sigur ca a continuat.

| Frank51 a răspuns:

Imagineaza-ti ca, candideaza Vadim vs Ponta, si iese Ponta. Vadim de ciuda ca nu a iesit isi scoate mitraliera si incepe sa impuste populatia, cu alte cuvinte lui Trump nu ii pasa de nimeni altceva decat de satisfactia personala, ceea ce se numeste un egoism cat casa si nu am inteles cum a putut fi presedinte un astfel de om.

| Yee a răspuns (pentru Dismally):

Stai atunci cum mai poate fi asta numita democratie?

| Dragosdoar a răspuns (pentru DarthNiger):

Era vorba despre revolte, nu proteste. Protestatrii BLM incendiau masini, cladiri si tot ce le venea in cale. Si spre deosebire de evenimentele din ziua de azi, mass media nu a raportat asa ceva cum se raporteaza azi acestea

| Dragosdoar a răspuns (pentru goguPatent):

Https://www.youtube.com/watch?v=NuIjn6EEIV8
Asta este omul tau decent cu multa minte... in toata splendoarea lui

| Dismally a răspuns (pentru Yee):

Asa este sistemul la ei, cum era la noi in comunism big grin

| goguPatent a răspuns (pentru Dragosdoar):

Atatea argumente ai avut?
In primul rand nu cred ca e omul meu. Nu am nicio legătură cu sua. In al doilea rand nu si senil asa cum e Biden nu e nici pe jumătate dereglat psihic ca Trump.

| DarthNiger a răspuns (pentru Dragosdoar):

Nu toti vandalizau, asta e greseala pe care multi o faceti inainte sa judecati, nu mai generaliza fara sa ai o dovada.

| scumbagnascar a răspuns:

Nu a castigat niciun biden de ce vorbesti daca habar nu ai ce se intampla in state, in oklahoma nu s-au numarat voturile si inca nu se stie daca o sa castige trump

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca a castigat Biden, doar ca Trump si ai lui suporteri nu vor sa renunte la conducere si atunci fac mizerii.

| goguPatent a răspuns (pentru scumbagnascar):

Alegerile sunt de mult validate? Despre ce Oklahoma vorbesti? Aia unde Trump a castigat cu 64% si inca nu se stie?

loool