Nu votez nimic. Votul e neimportant. Orice ai vota, planurile sunt făcute. Cred că am avut destulă democrație pentru a vedea că lucrurile oricum nu se vor schimba în modul în care vrea plebea.
Atunci stai acasa si lasa-i pe mosi si babe sa voteze psd sau usr si dupa copiii tai devin transexuali neutri.
Adevarul e ca ne meritam soarta. Cu mentalitati din astea de 2 lei nici nu meritam alt guvern decat cel de acum sa ne conduca.
USR+ singura alternativa de bun simt in momentul asta. Nu stiu ce performante vor avea, dar macar va exista un pic de bun simt si educatie.
Voturile sunt confidentiale. Daca spui public ce votezi esti o tinta vie.
Greseala oamenilor este ca judeca votul altora pe baza cunostintelor lor(care de cele mai multe ori sunt extrem extrem de eronate), si incep certuri inutile.
Important este ca de data asta avem de unde alege atat la europarlamentare, la guvernare, cat si la prezidentiale. Nu mai avem nici-o scuza acum! Nici cea cu "toti sunt la fel", patetica!
Cu ăstia care gandesc ca tine, am ajuns in halul in care suntem. Pentru ca nu ne folosim dreptul, respectat prin Constitutie.
Hang your self!
Dreptul ăsta s-a exercitat în toate direcțiile. Eu cred că suntem aici din cauza ăstora ca tine care împrăștie ură și sunt extremiști.
Am o ciuda pe PSD de nu va imaginati, si asta pentru faptul ca sunt la putere si nu rezolva problemele tarii, sau le rezolva cu incetinitorul. Cu toate aceste sunt obligat sa merg la vot si sa-i votez ca nu am pe cine altcineva. Macar PSD nu zice ca nu sunt bani, a marit salariile si pensiile in pofida faptului ca altii ziceau ca daca fac asta o sa distruga economia.
S-a băgat mult prea mult mixerul în mentalitatea ta ca să mai am ceva de comentat. Totuși îmi dă satisfacție să văd că votanții ăștia care își tot exercită drepturile și dau vina doar pe un partid pentru presupusele rele din viața lor sunt și cei mai agresivi, își exercită cel mai mult slăbiciunile interioare. Pe lângă asta intoleranța e o slăbiciune psihică.
De la raspunsuri vad progresistii de USR-isti. Va semnati moartea propriei tari. Sper sa fiti spanzurati cu restul tradatorilor tarii la momentul oportun.
Numai o revolutie sangeroasa in parlament ne mai poate salva tara de tradatori si ((ei)).
"dau vina doar pe un partid pentru presupusele rele din viața lor sunt "
Clar e vina noastra ca nu avem autostrazi, spitale curate si un buget votat la 1 martie
întrebare: ce caută naziștii anti-UE în PE?
e un paradox.
Vrei sa detaliezi care e problema cu USR ul?
A guvernat pana acum si nu au facut-o bine?
Nu de alta, da PSD si PNL au guvernat 30 ani... si performante...
Nu a fost doar un partid la guvernare în timpul ăsta. Cum am spus, votul a fost exercitat în toate direcțiile. Astea de care vorbești tu au apărut cu aceeași rată. De fapt votul în sine nu e niciun fel de exercitare a libertății. E cum te-aș pune să alegi dintre un dop și un capac de pix și tu crezi că decizia ta va conta și va schimba radical ceva. Trăiești într-o iluzie tu mare războinic al luminii care încearcă să mă facă să votez cu ce ar crede el că e bine (nebazându-se pe nimic concret)
In 30 ani, doar 3 premieri independenti au fost. In rest guvernarea a fost impartita intre PSD si PNL/PDL cu o pondere mare spre PSD. E destul de simplu.
Votul conteaza, drept dovada ca pana acum au votat toti cei care au fost cumparati pe o sticla de ulei si promisiuni false. Nu e ca si cum PSD ar fi avut in sondaje 10% si brusc au iesit cu 45%.
Nu e ca si cum nu ai fi auzit pe nimeni ca voteaza psd si brusc au luat 45%.
Si fii atent, eu nu te am pus sa votezi ce vreau eu, ti am zis doar ca trebuie sa votezi la alegerile parlamentare, locale si prezidentiale
Nu sunt nazisti.
Uite de asta nu sufar liberalii, ei fac pe oricine ce tin de dreapta, chiar daca nu sunt extremisti, "nazisti", care apropo acest cuvant e inventat de ((ei)) deci se vede manipularea si spalarea pe creier pe multi.
Păi și ăia care au votat pentru o sticlă de ulei, au votat. Nu mai bine, din punctul ăsta de vedere, stăteau acasă?
Singura optiune valida, USR-PLUS.
@IBlackBox: Tare mi-ar place sa fiu presedinte la tine la asociatie sa fac sedinta cu 3 oameni din 100 si sa hotarim o taxa lunara de 200 RON/apartament ca sa avem de protocol si indemnizatie lunara membrii din comitet. E legal, imoral, si perfect posibil. De ce? Fiindca "votul e neimportant" de aia.
@Mircea08: Prietene, tu daca faci un pocinog recunosti sau incerci sa o dregi? Preferi salariul de 500 RON din care sa te descurci, sau 700 RON si preturi duble? https://adevarul.ro/......index.html
Am scris clar că aș vota cu socialiștii și sunt total anti PPE, dar PSD pentru ultimele acțiuni s-a descalificat enorm în ochii mei, cum ai dedus că-s liberal?
''-e nevoie de o revoluție sângeroasă'' nu e deloc extremism aici
și sari peste ce am zis.
Ce să caute un partid / aliantă / ce or fi ăia anti-UE în PE?
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: